(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Pääkirjanpitäjä, Helsinki

Haemme Granlund-konsernin emoyhtiöön aikaansaavaa ja tilinpäätöstaitoista pääkirjanpidon osaajaa osaksi kirjanpitotiimiä. Tulet vastaamaan konsernin suomalaisten yhtiöiden kirjanpidosta ja arvonlisäveroasioista.

Päätehtäviisi kuuden hengen kirjanpitotiimissä kuuluvat kotimaisten yhtiöiden kirjanpito tilinpäätöksineen ja kuukausikatkot. Olet keskeinen osa tilinpäätösprosessia, mutta vastuualueellesi kuuluu myös hyvin rutiininomaisia tehtäviä kuten tase-erittelyt ja tiliotteiden kirjaaminen.

Granlundilla on meneillään hallinnollisten järjestelmien käyttöönottoprojekti, joten pääset työskentelemään nykyaikaisten ja modernien järjestelmien kanssa sekä kehittämään myös jatkossa kirjanpidon prosesseja.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme aikaansaavaa henkilöä, jolla on vahvasti ”hands-on” tapa työskennellä. Oma-aloitteisuus ja positiivinen sekä huumorintajuinen ote työhön on tärkeää työssä menestymisen kannalta. Toivomme, että sinulla on vahva kokemus tilinpäätöksistä. Arvostamme toimialaosaamista, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset käyttämään ammatillista osaamistasi sekä vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Tarjoamme myös innostavan työympäristön kansainvälistyvässä asiantuntijakonsernissa, joustavat työskentelymahdollisuudet, ajanmukaiset työskentelyolosuhteet ja -välineet sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat. Hakuaika päättyy sunnuntaina 10.11.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Eija Kotiranta 30.10. klo 14-16 ja 6.11. klo 10-12 p. 040 184 3253.

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.