(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Leppäkosken Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Leppäkosken Sähkö Oy
Alussa olivat koski, pato – ja Jooseppi. Syvällä Pirkanmaan metsissä, sai Jooseppi Rytilä idean – vellovan kosken energian voi valjastaa ja tuottaa siitä sähköä lähialueen tarpeisiin. Jooseppi oli edelläkävijä, kuten hänen perustamansa yritys Leppäkosken Sähkö. Uusiutuvaa energiaa, tuulipuistoja ja sähköautoja – Joosepilla oli visio, joka on kantanut jo lähes 100 vuoden ajan luoden kestäviä energiaratkaisuja.
Suomalaisella sisulla pienestä Leppäskosken vesilaitoksesta kasvoi pirkanmaalainen menestyvä ja arvostettu energiayhtiö. Ja siinä se meidän tarina on. Tavallisia ihmisiä, pieniä askeleita ja suuria vaikutuksia.

Tänä päivänä Leppäkosken Sähkö -konserni tarjoaa asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuratkaisuja. Konsernin muodostavat Leppäkosken Sähkö Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy ja Grid.vc Oy.
Lisää Leppäkosken Sähköstä voit lukea heidän nettisivuiltaan osoitteesta https://leppakoski.fi/leppakoski/
Toimenkuva
Haemme Leppäkosken Sähkö Oy:n konsernin emoyhtiöön talousosastolle Ikaalisiin konsernitilinpäätöstaitoista

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

jolla on useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja konserniympäristöstä. Hoidat konserniin kuuluvan kuuden yhtiön juoksevan kirjanpidon tilinpäätöksineen ja viranomaisilmoituksineen kokemuksesi tuomalla varmuudella. Työsi sisältää monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kuten myyntireskontran hoitoa, matkalaskujen käsittelyä sekä laskutusta ja kassavirtalaskelmien laatimista. Toimit tärkeänä osana ammattitaitoista kuuden hengen taloustiimiä, raportoit talouspäällikölle ja toimit tarvittaessa hänen varahenkilönään.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta alaan soveltuvaa koulutusta, vankkaa käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpito- ja tilinpäätöstöistä, itsenäistä ja vastuullista otetta työhön sekä joustavuutta tarttua erilaisiin muuttuviin tilanteisiin. Yhteistyökyvykkyys, paineensietokyky ja positiivinen asenne luetaan eduksesi. Sähköisten taloushallintajärjestelmien tuntemus ja kokemus niiden kehittämisestä on edellytys työtehtävissä menestymiseen. Leppäkosken Sähköllä on käytössä Visma L7, jonka käyttökokemus katsotaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
- Taloushallinnon koulutus
- Usean vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä, tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta konsernikirjanpidosta sekä konsernitilinpäätöstaitoa
- Hyviä tietoteknisiä taitoja
Muut tiedot
Tehtävä alkaa 6 kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella (tammikuuhun 2020 asti). Työ ei lopu siihen, joten kun näytät kyntesi tärkeänä osana asiakkaamme taloushallinnon organisaatiota, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseemme pidempiaikaisesti. Toimipiste sijaitsee Ikaalisissa, Leppäkosken Sähkön muut toimipisteet ovat Ylöjärvellä ja Nokialla joten voit satunnaisesti viettää työpäiviäsi myös näissä toimipisteissä. Työtä tehdään nykyaikaisin työvälinein viihtyisässä työympäristössä joustavalla työajalla. Työ on monipuolista ja haastavaa.
Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Kun innostuit, haethan tehtävään 4.8.2019 mennessä. Voit tiedustella tehtävästä lisää joko sähköpostitse tai puhelimitse ulla.kauppi@vmp.fi tai p. 050 466 1062. Odotan innolla hakemustasi ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi!
Kesto
6kk määräaikaisuus, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Ulla Kauppi, ulla.kauppi@vmp.fi, 0504661062
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.08.2019 mennessä.