(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Tilinpäätös ja vakavaraisuuden -yksikköön tilinpäätöstaitoisia pääkirjanpitäjiä.

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Tässä tehtävässä vastaat

Pääkirjanpitäjänä hoidat ja kehität nimettyjen OP Ryhmän yritysten pääkirjanpitoa tilinpäätöksineen tai osakirjanpitoa vastaten täsmäyksistä mahdollisten operatiivisten järjestelmien ja pääkirjanpidon välillä. Tulkitset asiakkaiden tuloslaskelmaa ja tasetta ja olet aktiivisesti yhteydessä sidosryhmiin.

Olet taloushallinnon asiantuntijana mukana uusien tehtäväkokonaisuuksien prosessien kehittämisessä ja tuot ratkaisuvaihtoehtoja ymmärrettävästi ja vakuuttavasti esille niin omissa kuin liiketoiminnan projekteissa. Vastaat oman vastuualueesi ohjeistuksesta, koulutuksesta, perehdyttämisestä ja kehittämisestä.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on laskentatoimen koulutus, esim. merkonomin tai tradenomin tutkinto. Hallitset monipuolisesti kirjanpitoa, tilinpäätöstä, konsernitilinpäätöstä ja verotusta koskevat määräykset ja osaat soveltaa niitä käytännössä.

Olet yhteydessä asiakkaisiin ja sidosryhmiin ja odotamme sinulta loistavia neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Et hätkähdä yllättäen muuttuvia tilanteita ja omaksut nopeasti uudet tehtävät. Hahmotat kokonaisuuksia ja nautit tavoitteellisesta työskentelystä. Tehtävä edellyttää sinulta esiintymistaitoja erilaisissa neuvottelu-, koulutus- tai konsultointitilanteissa. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tehtävässä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröimänä ja työsi tarjoaa mahdollisuuksia haastaa itseäsi erilaisten tilanteiden ratkomisen kautta. Sinua odottavat mukavat tiimikaverit, joustavat työajat ja inspiroiva työympäristö OP Vallila korttelissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Helena Tolvanen 0504353328 ja Kirsi Nieminen 0403528452 kertovat sinulle mielellään lisää.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.