(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaillemme pääkirjanpitäjiä vakituisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ympäri pääkaupunkiseutua.

Työtehtävät

Työtehtävässäsi vastaat kokonaisuudessaan yrityksen kirjanpidosta. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi lakisääteinen kirjanpito, veroilmoitukset ja tilinpäätökset, jotka rakentavat arkeasi pääkirjanpitäjänä. Lisäksi raportointi asiakkaan liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahavirtaan liittyen on vastuullasi, kuten myös asiakkaan taloushallinnon prosessien valvonta kokonaisuudessaan. Toimit avainhenkilönä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välisessä kirjanpitoon liittyvässä yhteydenpidossa.

Odotamme sinulta

Vankkaa kokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi) on tärkeää tehtävien menestyksekkään suorittamisen kannalta. KLT-tutkinto katsotaan eduksi. Hallitset taloushallinnon sähköiset järjestelmät (esim. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor) ja kykenet käyttämään työssäsi suomen lisäksi ainakin englantia.

Olet työntekijänä tarkka ja huolellinen. Samalla olet itsenäinen ja aikaansaava ammattimainen kirjanpitäjä, joka tarttuu monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa suoritettavan yhteistyön vuoksi sinulla on oltava hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle

Kansainväliset asiakasyritykset ja kiinnostavan työympäristön haastavine tehtävineen. Pääset näkemään erilaisia asiakkuuksia ja liiketoimintatapoja. Pääkirjanpitäjän tehtävässä pystyt vaikuttamaan siihen, miten haluat työsi suorittaa ja miten haluat sitä kehittää. Vakituinen työsuhde ja vakaa kilpailukykyinen palkka mahdollistaa keskittymisen oman osaamisen kehittämiseen ja työtehtävissä menestymiseen.

Hakuprosessi

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä mukaan cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera.

Lisätietoja tarvittaessa

Workpower 360° Rekrytoija Emilia Järvenpää emilia.jarvenpaa@workpower.fi

Avainsanat: kirjanpitäjä, taloushallinto, pääkirjanpitäjä