(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme liiton keskustoimistoon Helsinkiin

Pääkirjanpitäjää

Pääkirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluu osallistuminen MLL:n kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja rahoitushakemusten ja tilitysten laadintaan sekä sisäiseen laskentaan. Työskentelet neljän hengen taloustiimissä ja raportoit talouspäällikölle. Tehtävääsi kuuluu myös henkilöstöhallinnon osa-alueita.

Piirit ja paikallisyhdistykset vastaavat itse taloudestaan, mutta keskusjärjestö tukee ja ohjeistaa niitä tarvittaessa.

Etsimämme pääkirjanpitäjä on tarkka, toimeen tarttuva ja kehittämishaluinen. Hänellä on laaja kokemus järjestön taloushallinnosta ja hän hallitsee myös henkilöstöasioita. Tehtävä muotoutuu jossain määrin henkilön osaamisen mukaan.

Tarvittava osaaminen:

  • Kirjanpito ja tilinpäätös sekä viranomaisraportointi
  • Sisäinen laskenta
  • Kokemusta järjestön taloushallinnosta ja eri rahoittajien (STEA, OKM, EU, säätiöt) avustuksista
  • HR-osaaminen
  • Kokemus EmCe- ja InvoiceReady-ohjelmistoista sekä Accuna-budjetointi- ja seurantajärjestelmästä katsotaan eduksi

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä järjestössä. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työsuhde on vakituinen. Työn aloitus on 1.9.2019. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen jätetään verkkolomakkeen kautta ti 30.4. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat torstaina 25.4. klo 10–12 talouspäällikkö Teija Malinen p. 075 3245 524 ja pääkirjanpitäjä Mirva Eskelinen p. 075 3245 532.

MLL:n keskusjärjestö on Väestöliiton tunnuksen saanut perheystävällinen työpaikka.