(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Indoor Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Nykyisen pääkirjanpitäjän jäädessä eläkkeelle vuoden lopussa, haemme vakinaiseen työsuhteeseen Indoor Groupin talousosastolle. Konsernin pääkonttori siirtyy kesäkuussa uusiin konttoritiloihin Vantaan Kuninkaalaan, missä tukitoimintojemme noin 50 työntekijää työskentelee. Yhtiö tukee työtekijöiden urheilu- tai kulttuuriharrastuksia ja lisäksi kotiasi sisustaessasi pääset merkittävien henkilökuntaetujemme piiriin.

Haemme Pääkirjanpitäjää / taloushallinnon osaajaa Indoor Group-konserniin

Taloushallinnon viiden hengen tiimimme hoitaa konserniyhtiöiden kirjanpitoa ja tukee liiketoimintayksiköiden laskentaa ja raportointia. Reskontrat ja maksuliikenne on ulkoistettu tilitoimistolle. Toimit tiimissämme ulkoisen laskennan ja raportoinnin ammattilaisena ja teet tiivistä yhteistyötä tiimin muiden jäsenten sekä talouden ulkoistuskumppanimme kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

- Konsernitilinpäätöksen laadinta (FAS, IFRS suositeltava)

- Käyttöomaisuuskirjanpito

- Muistiotositteet ja kuukausijaksotukset

- Taseen tilien täsmäytykset ja tarkistukset

- Veroilmoitukset

- Viranomaisraportointi ja tilastot

- Prosessien kehitys

Tehtävässä pärjäät, kun tunnet kirjanpidon prosessit ja sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus kirjanpidon tehtävistä keskikokoisessa konsernissa tai palvelukeskusympäristöstä sekä tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Hallitset yleisimmät taloushallinnon järjestelmät ja Excelin hyvin. Henkilönä olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja tarkka ja sinulla on hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Sopeudut tilanteen mukaan kiireiseenkin työrytmiin ja pidät aikataulut hallinnassa. Suhtaudut positiivisesti muutoksiin ja olet halukas kehittämään toimintoja laaja-alaisesti.

Indoor Groupilla on käytössä Microsoftin Dynamicsin 365 -kirjanpitojärjestelmä ja raportoinnissa Power BI.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Pienessä tiimissä saat myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin ja projekteihin. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista yhtiötä, jossa on hyvä työilmapiiri. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talousjohtaja Kirsi Aro puh. 040-756 3377, sähköposti kirsi.aro@indoorgroup.fi. 

Jos kiinnostuit, toimi nopeasti, haastattelut alkavat heti. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 5.5.2019 oheisen sivustomme kautta. Perehtyminen alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.