(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme hyväntahtoista, intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa ja rohkeasti uusiin asioihin sukeltavaa pääkirjanpitäjää LähiTapiolan Palveluyhtiön ulkoisen laskennan 10 hengen tiimiin Lahteen.  

 

Tehtäviisi kuuluvat nimettyjen yhtiöiden ulkoisen laskennan juokseva hoitaminen, tilinpäätösten ja osavuosikatsausten laatiminen, viranomaisraportointi, veroilmoitukset, viranomaistilitykset sekä avustaminen vakuutusyhtiöiden konsernitilinpäätöksen ja -osavuosikatsausten laadinnassa.  

Odotamme sinulta vahvaa  Taloushallinnon peruskoulutusta, ammattimaista kirjanpidon osaamista, aikaisempaa kokemusta käytännön kirjanpidosta tai vastaavista tehtävistä, vastuullisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta.   

Tiimin jäsenenä odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteen hiileen puhaltamista.  Arvostamme seuraavien järjestelmien osaamista: 

  • SAP FICO -laskentajärjestelmä
  • Opus Capita- pankkiohjelma sekä  
  • toimistojärjestelmien sujuvaa käyttöä (excel, word, powerpoint). 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan LähiTapiola-ryhmän ulkoiseen laskentaan,  hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittymiseen sekä osaavan ja innostavan työyhteisön.

Työ alkaa 3.6.2019.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Minna Aksola, puh. 0400 622 662.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake täällä 20.2.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.