(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Online Accounting J&K Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Hei, kiinnostaako sinua taloushallinnon asiantuntijan työ tiimissä, missä on loistava ja huumorintäyteinen yhteishenki, ammattitaitoisia kollegoita, hyvä palkka, hyvät henkilöstöedut ja aidosti sinusta välittävä esimies? Hyvä! Jatka lukemista.

Online Accounting J&K Oy etsii mahtavan tiiminsä lisävahvistukseksi

Pääkirjanpitäjää

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkuuksia. Pääkirjanpitäjänä pääset vastaamaan itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Pääset osaltasi vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka olet miettinyt urallasi seuraavaa askelta. Työnkuva mukautuu ja tarkentuu osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Voit olla jo kokenut taloushallinnon ammattilainen, tai mikäli olet kunnianhimoinen ja asenteesi on kohdallaan, voit olla juuri etsimämme vahvistus, vaikka olisit vasta urasi alkupuolella oleva taloushallinnon tekijä.

Toivoisimme, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi. Arvostamme toiminnassasi myös loogisuutta ja analyyttisyyttä: hahmotat numeroiden takaa paljastuvat tapahtumaketjut ja syy-seuraussuhteet, ja olet kehittymishaluinen – salapoliisin piirre on sinulle eduksi. Arvostamme, mikäli sinulla on jo käyttökokemusta Procountor- tai Netvisor -ohjelmistoista. Hyvä englanninkielen taito olisi hyvä olla, koska palvelemme myös kansainvälisiä asiakkaitamme.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi 7 huumorintajuista taloushallinnon asiantuntijaa, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa.  Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi, niin että saat kehittyessäsi lisää vastuuta ja haasteita.

Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa ja että töihin on mukavaa tulla. Luotamme työntekijöihimme ja heidän ammattitaitoonsa, mikä näkyy joustavina etätyömahdollisuuksina ja vapautena suunnitella omaa työtä. Palkitsemme sinut työstäsi kilpailukykyisellä palkalla, kannustinjärjestelmällä ja aidosti kattavilla henkilöstöeduilla.

Kuulostaako siltä, että kulttuurimme ja tarjoamamme työnkuva sopisivat sinulle?  Tavoitteenamme on palkata uusi kollega riveihimme joustavasti alkuvuodesta. Lähetäthän siis meille CV:si ja vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen
HR / Divest Group Oy
p. 040 3506439, salla.sironen@divestgroup.fi (ma-ke klo 10-16)