(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Etsimme nyt Pääkirjanpitäjää Helsingin Vallilaan määräaikaiseen tehtävään 31.12.2019 asti.

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Tehtävässä tulet tekemään OP Ryhmän yhtiöiden pääkirjanpitoa tilinpäätöksineen. Hoidat itsenäisesti ns. osakirjanpitoa ja vastaat täsmäytyksistä operatiivisen järjestelmän ja pääkirjanpidon välillä. Osana toimenkuvaasi tulkitset yhtiöiden tuloslaskelmaa ja tasetta sekä havaitset merkittävät poikkeamat. Toimitat ja täsmäät OP Ryhmän konsernille annettavat tiedot ml. IFRS (eliminoinnit, liitetiedot, vakavaraisuus).

Toimit myös taloushallinnon asiantuntijana uusien liiketoimintojen prosessien kehittämisessä ja osallistut uusien liiketoimintojemme prosessien kuvaamiseen.

Mitä etsimme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva laskentatoimen koulutus (esim. taloushallinnon tradenomi tai merkonomi) sekä jo muutaman vuoden kokemus osakeyhtiön kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Työskentelytapasi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja säilytät organisointikykysi myös kiireen keskellä. Pystyt nopeasti hyppäämään mukaan talouden kehittämistehtäviin ja tuomaan omia näkemysehdotuksiasi prosessien toteuttamiseen.

Koska tulet toimimaan yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa edellytämme, että sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Mitä meiltä saat

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tämä tehtävä on yksi uramahdollisuuksistamme olla mukana rakentamassa tulevaisuuden finanssialaa! Täällä sinua työkaveriksi odottaa iso tiimi talouden asiantuntijoita ja kanssamme pääset osallistumaan OP Ryhmän uuden strategian edistämiseen talouden näkökulmasta. Meillä on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa ja into kehittää asioita yhdessä, joten odotamme innolla myös sinun kehitysideoitasi! OPlaisena saat käyttöösi ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakeminen

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Rekrytoiva esimies Carita Haanpää kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä, puhelimitse 040 641 1775 tai sähköpostitse: carita.haanpaa@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 20.1.2019 mennessä OP:n Ura-sivun kautta kertomalla miksi juuri sinä olet etsimämme pääkirjanpitäjä. Tuo hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana!