(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Etsimme kokenutta pääkirjapitäjää taloushallinto-tiimimme avainhenkilöksi Tampereelle. Tavoitteemme UPM:llä on maailman paras taloushallinto ja haluamme sinut mukaan kehittämään sitä. Sinulla on näkemystä kirjanpidon tulevaisuudesta sekä kykyä ja halua jakaa osaamistasi myös muille. Sinulla on usean vuoden kokemus pääkirjanpitäjän tehtävistä, tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta toimimisesta kansainvälisen liiketoiminnan parissa. UPM:llä taloushallintoa ei ajatella tukitoimintona vaan se on strategisesti merkittävä liiketoiminnan osa.

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa kestävää tulevaisuutta. Pääkirjanpitäjän tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan uudistuvaan toimialaan. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tahdomme kuulla sinusta lisää, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 9.12.2018. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852 ja UPM:n taloustiimin esimieheen Piia Kankeriin 26.11. alkaen puh. 020 414 8177.