(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Helsingin seurakuntayhtymässä on avoinna kahden vuoden määräaikainen työsuhde. Etsimme joukkoomme

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ
Tarjoamme sinulle vastuullisen pääkirjanpitäjän työn. Pääset osaksi taloushallinnon sosiaalista ja avointa moniosaajien joukkoa, jossa vallitsee hyvä tiimihenki. Tiimissä pyritään joustaviin toimintatapoihin ja arvostetaan työkavereita. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi kehittymisen myötä, koska meillä arvostetaan osaamisen kehittämistä ja koulutusmahdollisuuksia. Yrityksessä panostetaan työhyvinvointiin, saat käyttöösi laadukkaat lomaedut, liukuvan työajan ja työpaikkaruokalan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Odotamme sinulta
Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteen tutkinto ja kirjanpidon syvä ja laaja teoreettinen osaaminen sekä käytännössä hankittu kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksen laadinnasta ja talouden analysointitehtävistä.
Edellytämme valittavalta henkilöltä taloushallinnon ohjelmien käyttökokemusta, kykyä hallita kokonaisuuksia ja asioiden keskinäisiä riippuvuuksia sekä kykyä soveltaa lakeja ja ohjeita.
Vastaat yhtymän sekä koko konsernin tilinpäätöksen laadinnasta sekä prosessien kehittämisestä yhdessä kirjanpitäjien kanssa.
Työssä toimit kirkon palvelukeskuksen (Kipa) yhteyshenkilönä, opastat ja ohjaat yrityksen sisäisiä asiakkaita päivittäisten tehtävien ohella.
Yhteistyötaidoissasi korostuvat tiimityöskentelyn osaaminen, asiakaslähtöisyys ja hyvät kommunikointitaidot. Tärkeä ominaisuus tämän työn menestyksekkäässä hoitamisessa on kyky toimia rakentavasti ja oma-aloitteisesti myös paineen alaisena.
Koulutus ja työkokemus
- AMK-tradenomin tai soveltuva opistoasteen tutkinto
– Laaja-alainen osaaminen ja kokemus taloushallinnon eri tehtävistä
– Vankka kokemus tilinpäätöksen laatimisesta
– Ajantasaiset ja hyvät Excel-taidot
– Ulkoisen laskennan ammattitaito
- ALV- ja veroasioiden tuntemus
– Rakenteilla olevien yhtiömuotoisten (As Oy, KOy) kohteiden kirjanpidon osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä kuuluu hinnoitteluryhmään 601 (3000-3500 €/kk riippuen ikälisistä)

Tehtävään hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta 25.10.2018 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. talouspäällikkö Päivi Tähtinen paivi.tahtinen@evl.fi ja puhelimitse 15. ja 16.10.2018
klo 14 – 15. p. 09 2340 2415.