(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haemme Helsingin Ympyrätalon toimipisteeseen energistä, kokenutta ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ SUURASIAKASTIIMIIN

Pääkirjanpitäjänä huolehdit laaja-alaisesti avainasiakkaidemme juoksevasta kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista hyödyntäen ajanmukaisia sähköisen taloushallinnon järjestelmiä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi raportointia sekä aktiivista ja konsultoivaa yhteydenpitoa asiakkaisiin, jonka vuoksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Numerot muuttuvat työssäsi informaatioksi, joka auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Koet palkitsevana, että numerot täsmäävät, mutta eniten nautit työssäsi yhteydenpidosta asiakkaaseen. Haastat itseäsi ja haluat aktiivisesti syventää ja kehittää ammattitaitoasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työvälineet, joustavan työajan, innostavan työympäristön sekä yhteisön tuen. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa taloushallinnon tuntemusta ja aiempaa kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävistä. Jeeves-, Microsoft Dynamics AX-, NAV tai muun ERP -järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on loppuun suoritettu kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) sekä hyvä osaaminen sähköisistä kirjanpidon työkaluista ja halu kehittää itseäsi niiden käytössä. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on hyötyä.

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäälliköt Kirsi Jääskeläinen puh. 040 304 0403 ja Jenni Kärkkäinen puh. 040 568 9432.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä.