(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Palkkaamme nyt Taloushallintopalvelut-yksikköömme kahta pääkirjanpitäjää.

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Haemme joukkoomme kahta pääkirjanpitäjää vahvistamaan ulkoisen laskennan tiimejä. Tehtävässä tulet tekemään OP Ryhmän keskusyhteisön vakuutusyhtiön tai luottolaitoksen pääkirjanpitoa tilinpäätöksineen. Osana toimenkuuvaasi tulkitset yhtiöiden tuloslaskelmaa ja tasetta sekä havaitset merkittävät poikkeamat. Talouden asiantuntijana osallistut prosessien kuvaamiseen osana liiketoimintojen prosesseja.

Tähän kiinnitämme huomiota

Etsimme sinua kokenut, liiketoimintaymmärryksellä varustettu talouden ammattilainen! Olet etsimämme pääkirjanpitäjä, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva laskentatoimen koulutus (esim. taloushallinnon tradenomi tai merkonomi) sekä vankka kokemus osakeyhtiön kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Olet ulkoisen laskennan monipuolinen osaaja. Kokemuksesi ansiosta pystyt nopeasti hyppäämään mukaan talouden kehittämistehtäviin ja tuomaan omia näkemysehdotuksiasi prosessien toteuttamiseen. Muutostilanteet eivät hätkäytä sinua, vaan viet hommat ammattitaitoisesti maaliin. Kokemus vakuutusyhtiön tai luottolaitoksen ulkoisesta laskennasta katsotaan eduksi.

Koska tulet toimimaan yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa edellytämme, että sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Monta hyvää syytä hakea!

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tämä tehtävä on yksi uramahdollisuuksistamme olla mukana rakentamassa tulevaisuuden finanssialaa! Täällä sinua työkaveriksi odottaa iso tiimi talouden asiantuntijoita ja kanssamme pääset osallistumaan OP Ryhmän uuden strategian edistämiseen talouden näkökulmasta. Meillä on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa ja into kehittää asioita yhdessä, joten odotamme innolla myös sinun kehitysideoitasi! OPlaisena saat käyttöösi ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilassa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Carita Haanpää ja Kirsi Juvonen kertovat sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä (Carita 040 641 1775: 22.8. ja 29.8. klo 11-12 ja Kirsi 040 550 8961 3.9. klo 10-11). Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse: carita.haanpaa@op.fi tai kirsi.juvonen@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 3.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta kertomalla miksi juuri sinä olet etsimämme pääkirjanpitäjä. Tuo hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana!