(Poistunut julkaisusta)

PÄÄKIRJANPITÄJÄ
Biocodex Nordics

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Tehtäviisi kuuluvat Biocodex Suomen kirjanpito tilinpäätöksineen, pankki- ja maksatus, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen ja konserniraportointi neljännesvuosittain. Konsernissa on emoyhtiö ja viisi tytäryhtiötä. Samalla kun toimit itsenäisesti Biocodex Suomen kirjanpitäjänä, teet tiivistä yhteistyötä tytäryhtiöiden kirjanpitäjien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja useiden vuosien monipuolinen kokemus itsenäisistä pääkirjanpitäjän tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Olet urallasi hoitanut kirjanpitoa, tehnyt tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja konserniraportointia. IT-taitosi ovat ajan tasalla, ja olet käyttänyt työssäsi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä sekä Exceliä. Opit uusia järjestelmiä nopeasti. Pystyt tekemään työtäsi sekä suomen että englannin kielellä, konsernin kieli on englanti.

Työotteeltasi olet ahkera, tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen, dynaaminen ja joustava. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi itsenäisesti ja paineensietokykysi on hyvä. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset tekemään työtä itsenäisesti. Biocodex Nordics on kasvava ja kehittyvä organisaatio, missä pääset aidosti mukaan vaikuttamaan ja osaksi päätöksentekoa.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-12694. Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat Mercuri Urvalin konsultit Kirpi Niemenmaa, puh. +358 40 512 0257 ja Otso Jukarainen, puh. +358 400 267 202.
Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.