(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Nurminen Logistics Oyj:lle PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.

Työhösi sisältyy konserniin kuuluvien suomalaisten yritysten ulkoinen laskenta, kirjanpito, tilinpäätökset ja viranomaisraportointi sekä arvonlisäverotusasiat. Vastaat itsenäisesti omasta osa-alueestasi tilinpäätökseen (FAS) asti. Toimit osana neljän henkilön taloushallinnon tiimiä, jonka esimiehenä toimii talouspäällikkö. Yrityksen palkkahallinto on ulkoistettu.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä näyttöä vastaavan tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta. Eduksesi luetaan aiempi kokemus työskentelystä kansainvälisessä yrityksessä. Arvostamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa avustamisesta.

Toivomme sinulta hyvää ammatillista osaamista ja taitoa tehdä yhteistyötä yrityksen liiketoimintayksiköiden esimiesten kanssa. Työssäsi tarvitset hyviä ongelmanratkaisutaitoja, analyyttista ajattelutapaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Tehtävänkuvaa voidaan muokata kokemuksesi tai kiinnostuksesi mukaisesti esim. mahdollisuudella osallistua konserniraportointiin ja -tilinpäätöksen valmisteluun.

Nurminen Logistics on noin 200 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössä on tekemisen meininki, jota ohjaavat toiminnan jatkuva parantaminen ja kasvuhakuisuus. Vahva osaaminen ja laadukas palvelu ovat taanneet Nurmisen menestyksen jo yli 130 vuoden ajan.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä ja mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi edelleen. Hallintoyksikkömme sijaitsee Helsingissä Vuosaaressa.

Jätä CV:si ja hakemuksesi tehtävään kotisivujemme http://www.personalhuset-sg.fi/tyonhakijalle/search--selection/ kautta viimeistään 17.05.2018. Lisää mukaan palkkapyyntösi. Tehtävään valittavalta henkilöltä selvitämme luottotiedot. Lisätietoja Marja Heinimäki, 040 547 8563.


Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.