(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin organisaatioon haussa on nyt

Pääkirjanpitäjä

vastaamaan konsernin emoyhtiöiden ulkoisen laskennan palveluista. Tehtävässä vastuullasi on emoyhtiöiden kirjanpidon ja kuukausi/kvartaali raportoinnin oikeellisuus sekä tilinpäätöksen ja viranomaisraportoinnin hoitaminen kokonaisuudessaan. Työskentelet tiiviisti pääkonttorin energisen ja osaavan konsernilaskenta- ja rahoitustiimin kanssa vastaten itsenäisesti omasta osa-alueestasi. Raportoit talouspäällikölle.

Tehtävään kuuluu sisäisten asiakkaiden aktiivinen ohjeistaminen ja neuvominen sekä yhteistyö ulkoisten sidosryhmien, kuten järjestelmätoimittajien ja viranomaistahojen kanssa. Eltelillä on Puolassa yhteinen Shared Service Center ja yhteistyön sujuvuuden sekä toimintatapojen kehittäminen Suomen ja Puolan palvelukeskuksen välillä on oleellinen osa toimenkuvaasi. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat vankan kirjanpidon ja laskennan ammattitaidon sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi tradenomi tai KTM. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista kirjanpidon tehtävistä, kuten lainsäädännöstä, välillisestä ja välittömästä verotuksesta, viranomaisohjeista ja -säännöksistä, sekä kokemus ulkoistetun tai eri toimipisteissä toimivan kirjanpitotiimin kanssa toimimisesta. Kokemus palvelu- tai projektiliiketoiminnasta sekä ERP- , kirjanpito- ja raportointijärjestelmistä (IFS, Cognos, Opus Capita, Qlikview) katsotaan eduksi.
Henkilönä olet analyyttinen, aikaansaava, kokonaisuuksia hahmottava sekä ulospäinsuuntautunut. Olet tarkka työssäsi ja ymmärrät emoyhtiön rahoitustapahtumat sekä hallinnon kirjanpidon hyvin. Palveluasenteesi yhdistettynä määrätietoisuuteen tukevat tehtävässä menestymistäsi.

Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työpaikan sijainti on Espoon toimipisteessä.

Eltelillä saat mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel tarjoaa kansainvälisen, draivikkaan ja yrittäjähenkisen työympäristön, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta https://bit.ly/2LsZrfc. Lisätietoja tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.