(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Veikko Laine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2017

Haemme konserniimme

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen osaksi viiden hengen taloushallinnon tiimiämme luotettavaa, vastuulliseen työhön tottunutta henkilöä vastaamaan yhteensä noin kahdenkymmenen erikokoisen ja -tyyppisen yhtiön pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista. Työ tarjoaa laaja-alaisen näkemyksen kirjanpitoon ja mahdollistaa oman ammattitaitosi kehittämisen haastavien ja monipuolisten työtehtävien kautta vakavaraisessa yrityksessä.

Tehtävään haetaan reipasta ja kehittymiskykyistä henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus keskisuuren yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäättämisestä. Olet hankkinut pätevyytesi sekä koulutuksen että työkokemuksen kautta ja ylläpidät osaamistasi jatkuvasti. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja tarkka mutta toimit avoimesti osana tiimiä. Et vierasta rutiineja, mutta osaat myös joustaa ja poiketa niistä tarpeen vaatiessa, kuitenkin pitäen aikatauluista kiinni oma-aloitteisesti. Hallitset kirjanpitolain, arvonlisäverotuksen ja eri yhtiömuodot. Konsernitilinpäätösosaaminen on etu. Käytät sujuvasti apunasi tietotekniikkaa, ja pyrit aktiivisesti kehittämään työskentelytapojasi. Hallitset englannin kielen. Katsomme eduksi tilitoimistotaustan ja Netvisorin sekä Kasperin ja Navitan käyttökokemuksen.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 8.1.2018 mennessä osoitteeseen rekry@veikkolaine.fi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä talouspäällikkö Laura Laineelta joko sähköpostitse laura.laine@veikkolaine.fi tai puhelimitse numerosta 050 345 9169.