(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Työavain 1-65-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.09.2017 kello 15:45
Konserniesikunta, talouspalvelut, kirjanpito ja myyntilaskutus, Kamreerintie 2 B 02770 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Espoo Talouspalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme osaavaa, kehityshakuista ja paineensietokykyistä pääkirjanpitäjää kirjanpito ja myyntilaskutus -palvelualueelle.

Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat mm. kaupungin ja konsernin vaativat kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävät sekä pysyvien vastaavien kirjanpito. Tehtäviin kuuluu myös arvonlisäveroasioiden selvittely ja neuvonta, tilastojen ja raporttien laatiminen ja yleisesti taloushallintoon liittyvä ohjeistus, konsultointi ja koulutus. Toimit oman palvelualueesi asiantuntijana.

Kyseessä on uusintahaku, aiemmat hakijat huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tilinpäätöstaitoa, erityisesti kokemusta konsernitilinpäätöksen laatimisesta ja monipuolista taloushallinnon, kirjanpidon, pysyvien vastaavien ja arvonlisäveroasioiden osaamista.

Arvostamme positiivista, innostunutta ja kehitysmyönteistä asennetta työhön, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja loogiseen päättelyyn. Toivomme, että olet nopea omaksumaan asioita sekä valmis tarttumaan tehtäviin nopeasti.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3200,00 €/kk + KVTES:n lisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa

Talouspalvelut -palveluyksikkö vastaa Espoon kaupungin keskitetyistä taloushallinnon palveluista. Yksikkö tuottaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja, myyntilaskupalveluja sekä ohjeistaa, tuottaa ja kehittää kaupunkitasolla ostopalveluja ja ostolaskujen käsittelypalveluja. Yksikkö tuottaa myös controller-palveluja konsernihallinnolle ja palveluyksikön tarvitsemia tuki- ja asiantuntijapalveluja.

Lisätietoja tehtävästä

Palvelupäällikkö Marjo Eboreime
046 877 2301
21.9.- 22.9.2017