(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä, Wihuri Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

 

Wihuri on yli sadan vuoden aikana kasvanut pienestä perheyhtiöstä kansainväliseksi toimijaksi. Wihuri toimii neljällä eri toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja liikelentotoiminta. Ensiluokkainen maine, osaaminen ja sitoutuminen ovat tehneet Wihurin toimialoista johtavia toimijoita omalla alallaan.

 

Haemme nyt Wihuri Oy:lle ammattitaitoista pääkirjanpitäjää mielenkiintoisiin, monipuolisiin tehtäviin Vantaalle hoitamaan Wihuri Oy Aarnion ja Teknisen Kaupan pääkirjanpitoa. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto ja vähintään viiden vuoden monipuolinen kokemus itsenäisistä pääkirjanpitäjän tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Olet urallasi hoitanut kirjanpitoa, tehnyt tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja raportointia. IT-taitosi ovat ajan tasalla, olet käyttänyt työssäsi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä sekä Exceliä ja opit uusia nopeasti. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on aikaisempaa SAP-kokemusta. Pystyt tekemään työtäsi sekä suomen että englannin kielellä.

 

Työotteeltasi olet työteliäs, tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen ja joustava. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet kehitysorientoitunut niin itsesi kuin työsi suhteen. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi itsenäisesti ja paineensietokykysi on erinomainen. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

 

Wihuri Oy:n pääkirjanpitäjänä hoidat monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa pääkirjanpito, käyttöomaisuuskirjanpito, tilinpäätökset sekä raportointia.

 

Wihuri Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän ja kattavan perehdytyksen. Pääkirjanpitäjänä sinulla on näköalapaikka yrityksen toimintaan. Saat myös viihtyisän, nykyaikaisen työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.

 

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 23.4.2019 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.