(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Vantaa
Cramo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Cramo on osa Boels-Cramo – konsernia. Boels-Cramo konserni toimii yhteensä 17 maassa ja on Euroopan toiseksi suurin vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen ja vuokraukseen liittyviin palveluihin. Cramo toimii Pohjois-Euroopan maissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa. Cramolla on 200 toimipistettä ja noin 1850 työntekijää. Vuonna 2019 Cramon Pohjois-Euroopan liikevaihto oli 471 miljoonaa euroa. Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä.

Etsimme

nyt Pääkirjanpitäjää vastaamaan asiakkaamme Cramon konserniin kuuluvan pohjoismaisen yrityksen pääkirjanpidosta. Tässä tehtävässä pääset hyppäämään mukaan Cramon uuden suunnitteilla olevan pohjoismaiden keskitetyn taloushallinnon yksikön NSS:n ensiaskeliin. Cramon tavoitteena on tuottaa liiketoimintaa aidosti tukevaa tehokasta, automatisoitua ja palveluhenkistä pohjoismaista taloushallintoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat huhtikuussa 2021. Eilakaisla tuottaa rekrytointiprosessin ja työsopimus kirjoitetaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Pääkirjanpitäjänä

vastaat pääkirjanpitäjän roolissa yrityksen pääkirjanpidosta kokonaisuudessaan prosessien ja toimintamallien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kirjanpito- ja tase-erittelyt, tilinpäätökset ja kuukauden katkot pääkirjanpidon osalta, kirjanpidon täsmäytykset, kulujen jaksotukset, tuloslaskelman ja taseen analysointi, sekä osallistuminen veroilmoitusten laadintaan. Huolehdit että pääkirjanpito on kunnossa ja että tiedot raportoidaan oikein HFM-järjestelmään.  Tuotat raportteja ja statistiikkaa Business Controllereiden ja viranomaisten käyttöön sekä toimit myös vahvassa yhteistyössä muiden sisäisten sidosryhmien sekä verotusasiantuntijoiden kanssa. Raportoit tehtävästäsi GL & Tax Managerille.

Mitä osaamista tehtävä edellyttää

Tässä tehtävässä tarvitset vahvan ymmärryksen ja kokemuksen pohjoismaisesta kirjanpidosta sekä kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävässä toimimisesta. Arvostamme lisäksi positiivisen palveluhenkistä, asiakaslähtöistä ja innostunutta avointa asennetta, sekä kehityslähtöistä työskentelyotetta.
Edellä mainittujen omaisuuksien lisäksi odotamme sinulta:
  • Soveltuvaa taloushallinnon alempaa korkeakoulututkintoa
  • Laajaa kirjanpidon ymmärrystä, sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista pääkirjanpidon tehtävistä ja IFRS:stä
  • Vahvaa ammatillista englannin kielen taitoa, sekä suomen tai ruotsin kielen taitoa
  • Hyviä ongelmanratkaisukykyjä
  • Analyyttisyyttä ja tahtoa kehittää havaittujen ongelmien juurisyitä ei pilkkua tähän
  • Kokemusta veroilmoituksista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
  • Hyviä IT-valmiuksia mm. taloushallinnon järjestelmiin ja MS 365 ohjelmiin

Cramo tarjoaa

sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ison talon taloushallinnon kehitykseen. Eazy Spirit on myöntänyt Cramolle Suomen innostavimmat työpaikat 2020 tunnustuksen – Cramolla siis tutkitusti viihdytään erinomaisesti. Työilmapiiri on avoimen, huumorintajuinen ja sitoutunut viemään toimintaa yhdessä eteenpäin. Toimipisteesi sijoittuu Vantaalle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Asiakkaamme palkkamalli on kilpailukykyinen ja hyviin työsuhde-etuihin kuuluvat mm. lounas- ja virikesetelit.
Olisitko Sinä Cramon uusi Pääkirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.3.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä soittamalla Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkölle 24.2.2021 klo 12-13 numeroon 030 6090 502, tai sähköpostitse osoitteesta anssi.sako@eilakaisla.fi