(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019Työn kuvaus:
  Haluaisitko työskennellä vastuullisten ja monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa kasvavalla toimialalla? Tämä voisi olla Sinun paikkasi. Etsimme Adecco Finland Oy:lle Pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteenäsi voi olla joko Tikkurilan pääkonttori tai Tampereen toimistomme. 
 
Vastuullasi on Adeccon Finland Oy:n kirjanpito tilinpäätöksineen sekä viranomaisraportointia. Toimit osana taloushallinnon tiimiä ja raportoit talouspäällikölle. Pääset osallistumaan myös taloushallinnon tietojärjestelmäprojektiin ja jatkossa pääasiallisena työvälineenäsi on MS Dynamics. Halutessasi voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi konsernilaskennan tai US GAAP:n parissa. 
 
Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja osaamista myös veroasioissa. Työskentelet sujuvasti Excelin kanssa, kokemus MS AX, Navision tai MS Dynamics -järjestelmistä katsotaan eduksi. Toimit konserniympäristössä sekä Suomessa että kansainvälisesti, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla. Työkielemme on suomen ohella englanti. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Vantaan ja Tampereen toimipisteiden välillä. 
 
Tarjoamme Sinulle vastuullisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä monella eri taloushallinnon osa-alueella omien toiveidesi mukaan. Olemme osa maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan konsernia. Sinut toivottaa tervetulleeksi osaava ja työhönsä sitoutunut tiimi. 
 
Hae tehtävää 17.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Talouspäällikkö Helena Salmi (puh. 040 702 5514) sekä Talousjohtaja Suvi Onkamo-Häkkinen (puh. 040 595 9753).

Asiakkaan tehtävänimike:  Pääkirjanpitäjä


Sijainti:  Vantaa


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Outi Lampinen, 0505420463


Toimipaikka:  HQ