Pääkirjanpitäjä / Talouspäällikkö
AST - Accounting Services Tilimatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Haemme asiakkaallemme AST - Accounting Services Tilimatic Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ - TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Ammattitaitoisessa joukossa on kasvun myötä syntynyt paikka vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn tottuneelle kansainvälisessä toimintaympäristössä toimineelle taloushallinnon ammattilaiselle. Työyhteisössä on vahvaa osaamista, joka auttaa selviytymään haasteellisissakin tilanteissa, lisäksi henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti. Osaamme pitää myös hauskaa yhdessä kevyemmän ohjelman merkeissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Mielellään Ekonomin / KTM:n tutkintoa
  • Vankkaa ulkoisen laskennan kokemusta, tilinpäätöstaitoa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista, ruotsin kielten taito on etu
  • Hyvää järjestelmäosaamista
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa tarttua uusiin haasteisiin

Luemme eduksi IFRS-tilinpäätösten tuntemuksen sekä kokemuksen UK- ja US-GAAP tilinpäätöksistä ja raportoinnista kansainvälisissä yrityksissä.

Etsimämme henkilö voi olla taloushallinnon kokenut konkari tai vaikkapa esimiesroolista asiantuntijarooliin pyrkijä osaaja, joka arvostaa kokenutta ja monitaitoista työnantajaa, jolla on vakiintunut asema alansa parhaiden joukossa.

Asiakkaamme tavoitteena on tarjota poikkeuksellinen tasokasta palvelua omille asiakkailleen, joten pääset tässä tehtävässä syventymään valittujen asiakkaiden talousasioihin perusteellisesti. Tämän vuoksi asiakkaamme myös arvostaa sitoutuvaa otetta ja pitkäjänteisyyttä.

AST - Accounting Services Tilimatic Oy tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatissasi kansainvälistenkin asiakkaiden parissa ja osaavat työkaverit sekä taitojasi vastaavan palkan. Henkilöstöä arvostetaan ja työhyvinvointiin panostetaan monin tavoin tukien liikuntaharrastuksia ja tarjoamalla osittain subventoitua hierontaa toimistolla viikoittain. Lisäksi työntekijät saavat kattavan työterveydenhuollon ja lisäksi vielä enemmän terveydenhuollon kuluja kattavan vakuutuksen.

Viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat ihanteellisesti Kampissa Helsingin keskusta-alueella.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen. Työsopimus tehdään suoraan Accounting Services Tilimatic Oy kanssa.

Jos tunnistat tässä mahdollisuuden itsellesi, tartu siihen heti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken seniorikonsultti Kristiina Palmu, 09 682 90 805.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234478
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki