(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Talouspäällikkö
Accounting Services Tilimatic Oy (AST)

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme asiakkaallemme Accounting Services Tilimatic Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ - TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Ammattitaitoisessa joukossa on paikka tarjolla vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn tottuneelle kansainvälisessä toimintaympäristössä toimineelle taloushallinnon ammattilaiselle. Työyhteisössä on vahvaa osaamista, joka auttaa selviytymään haasteellisissakin tilanteissa, lisäksi henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti. Osaamme pitää myös hauskaa yhdessä kevyemmän ohjelman merkeissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Mielellään Ekonomin / KTM:n tutkintoa
  • Vankkaa ulkoisen laskennan kokemusta, tilinpäätöstaitoa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista, ruotsin kielten taito on etu
  • Hyvää järjestelmäosaamista
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa tarttua uusiin haasteisiin

Luemme eduksi IFRS-tilinpäätösten tuntemuksen sekä kokemuksen UK- ja US-GAAP tilinpäätöksistä ja raportoinnista kansainvälisissä yrityksissä.

Etsimämme henkilö voi olla taloushallinnon kokenut konkari tai vaikkapa esimiesroolista asiantuntijarooliin pyrkijä osaaja, joka arvostaa kokenutta ja monitaitoista työnantajaa, jolla on vakiintunut asema alansa parhaiden joukossa.

Asiakkaamme tavoitteena on tarjota poikkeuksellinen tasokasta palvelua omille asiakkailleen, joten pääset tässä tehtävässä syventymään valittujen asiakkaiden talousasioihin perusteellisesti. Tämän vuoksi asiakkaamme myös arvostaa sitoutuvaa otetta ja pitkäjänteisyyttä. Vastaavasti asiakkaamme tarjoaa haastavan, tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyiset edut.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen. Työsopimus tehdään suoraan Accounting Services Tilimatic Oy kanssa. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa.

Jos tunnistat tässä mahdollisuuden itsellesi, tartu siihen heti! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken seniorikonsultti Kristiina Palmu, 09 682 90 805.