(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Suomen Tarrapaino Oy - Helsinki, Kontula
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Tilgmann Group on pakkausmateriaaleihin keskittynyt toimija, joka koostuu tällä hetkellä seitsemästä yrityksestä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tilgmann on pohjoismainen yritys, jolla on pitkä historia paino- ja pakkaustuotteiden valmistajana. Tulevaisuudessa Tilgmannin ensisijainen pyrkimys on kehittää ja kasvattaa konsernin yrityksiä.

Suomen Tarrapaino Oy on monipuolinen painotalo, joka on erikoistunut erilaisten tarrojen ja etikettien painamiseen. Elintarviketeollisuus on merkittävä toimeksiantajamme. Muodostamme merkittävän osan Tilgmann konsernista. Liikevaihtomme on n.19 Meur ja työllistämme n. 93 henkilöä. Toimitalomme sijaitsee Itä-Helsingissä kävelymatkan päässä Kontulan metroasemalta. Olemme siirtämässä kirjanpidon tilitoimistosta taloustiimille, minkä vuoksi haemme uuteen vakituiseen tehtävään

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat konsernin tarra- ja etikettiliiketoimintaan kuuluvien yhtiöiden kirjanpidosta. Juoksevan kirjanpidon lisäksi hoidat myös osto- ja myyntireskontraa sekä vastaat kuukausijaksotuksista ja tilinpäätöksistä veroilmoituksineen. Palkanlaskennasta ja konsernitilinpäätöksestä vastaa ulkoinen palveluntarjoaja. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle ja tiimiisi kuuluu kaksi myyntilaskutuksesta vastaavaa henkilöä.

Sinulla on monipuolista käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvä laskentatoimen koulutus.  Olet tilinpäätöstaitoinen ja osaat soveltaa arvonlisä- ja yritysverolakeja. Kokemus tuotannollisen yrityksen taloushallinnosta ja Netvisor -tietojärjestelmästä on eduksi tehtävään perehdyttäessä. Pärjäät työssäsi englannilla ja olet kehittänyt taloushallinnon toimintamalleja.

Arvostamme energistä ja joustavaa työotetta. Olet palveluhenkinen ja osaat keskustella taloushallinnon asioista selkeästi yrityksen muiden toimintojen ammattilaisten kanssa. Haluat olla mukana kehittämässä yrityksen ja konsernin taloushallintoa ja perehtyä syvällisesti liiketoimintaan.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa konsernissa. Netvisor tietojärjestelmämme mahdollistaa myös osittaisen etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko?

Tutustu yritykseemme http://tilgmann.fi/tilgmann-group/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829 Personaria Oy:ssä.

Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  24.6.2018 mennessä.

 

Personaria Oy on talouden ja hallinnon ammattilaisten henkilöstöosaaja ja toimii valtakunnallisesti Helsingistä käsin.

 

 

Avainsanat: kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitus, reskontrat, tuotantotalous