(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä, Stark Suomi Oy, Lahti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta www.stark-suomi.fi. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group - konserniin.

Pääkirjanpitäjän eläköityessä etsimme asiakkaallemme Stark Suomi Oy:lle pääkirjanpitäjää Lahteen ketjuohjaukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöksestä sekä veroilmoituksista itsenäisesti, täsmällisesti ja aikataulussa. Pääkirjanpitäjä on merkittävässä roolissa kuukausiraportoinnin oikeellisuuden varmistamisessa. Osallistut myös kirjanpidon ja taloushallinnon työtapojen ja käytänteiden kehittämiseen.

Tehtävät:
- kirjanpidon kokonaisvalainen hoitaminen
- tilinpäätös ja veroilmoitus
- arvonlisäveroilmoitukset sekä muut viranomaisilmoitukset
- osallistuminen konsernille tehtävään kuukausiraportointiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kaupallista loppututkintoa laskentatoimesta
- useamman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä
- kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoa
- kokemusta konserniraportoinnista
- sujuvaa englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen) johtuen kommunikointitarpeesta emoyhtiön kanssa
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta
- joustavuutta, yhteistyökykyä ja positiivista asennetta työhön
- MS Office -osaamista sekä kokemusta taloushallinnon järjestelmistä ja hyödyntämisestä

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 17.4.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat ja liitä hakemukseen CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa StaffPointin Senior Executive Consultant Tiina Kansanen p. +358 50 3303964.