(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - SOK Palveluässä - Helsinki, Pitäjänmäki
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

SOK Palveluässä on S-ryhmän oma talous- ja palkkahallinnon palvelukeskus. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän yritykset Suomessa.  Kehitämme ja tuotamme talouden prosesseja, jotka ulottuvat kaikkiin S-ryhmän toimialoihin. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän. Palvelukeskuksessamme työskentelee 230 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista.

Etsimme nyt joukkoomme kahdeksi vuodeksi eli vuoden 2020 loppuun asti määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen SAP- ja tilinpäätöstaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ / PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Vastaat nimettyjen asiakasyrityksen kirjanpidosta kokonaisuudessaan. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa ja tukenasi on S-ryhmän organisaation asiantuntijat.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Muistiotositteet ja kuukausijaksotukset
  • Varastolaskenta
  • Käyttöomaisuus, laskenta ja kirjaukset
  • Täsmäytykset ja tarkistukset mm konserniyhtiöiden tase-erät
  • Operatiiviset erät, poikkeavuudet
  • Tilinpäätös
  • Viranomaisyhteydet

Sinulla on sopiva taloushallinnon koulutus ja työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä SAP-ympäristössä. Aiempi kokemus suurten yritysten ulkoisesta laskennasta on eduksi tehtävässä. Ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden ja osaat hyödyntää tietojärjestelmiä tehokkaasti. Tehtävä edellyttää hyvää Excelin osaamista.

Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimin jäsen ja osaat organisoida ajankäyttösi. Työotteesi on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen kiireen ja muutoksen keskelläkin! Haluat laajentaa osaamista myös operatiivisen laskentaan ja kehittyä ammatillisesti. 

Me tarjoamme taloushallinnon osaajalle aidosti monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden perehtyä usean eri liiketoiminta-alan kirjanpidon lainalaisuuksiin ja kehittyä taloushallinnon syväosaajaksi.  Tehtävässäsi pääset myös osallistumaan erilaisiin kehityshankkeisiin ja projekteihin. Mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi saat kattavat S-ryhmän henkilökuntaedut ja mukavat työkaverit.

Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  27.1.2019 mennessä.

Personaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa ja lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

Personaria Oy on talouden ja hallinnon ammattilaisten henkilöstöosaaja.

Avainsanat: kirjanpito, SAP, käyttöomaisuus, varastoarvot, moniala