(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä / Senior Accountant - Pilkington Automotive Finland Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.

Haemme nyt Tampereen tai Laitilan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

Pääkirjanpitäjää / Senior Accountant

vastaamaan Pilkington Automotive Finland Oy:n ja Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Työhön kuuluu muun muassa kuukausitilinpäätös, tulo- ja kausiveroilmoitukset sekä käyttöomaisuuskirjanpito.

Toimit kansainvälisessä taloushallinnon tiimissä ja työ sisältää päivittäistä viestintää englanniksi niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä kansainvälisessä valmistavassa teollisuudessa
  • tilinpäätös- ja tulovero-osaamista
  • hyvää ymmärrystä kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • oma-aloitteisuutta sekä yhteistyökykyä
  • paineensietokykyä ja kykyä sopeutua muuttuvaan liiketoimintaympäristöön
  • vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa
  • joustavuutta työaikojen suhteen taloushallintoon liittyvien jaksojen puitteissa

Eduksi luetaan SAP-osaaminen sekä SOX- ja IFRS -ymmärrys.

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksesi viimeistään 20.1.2019 mennessä. Hae paikkaa kuitenkin pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta rekrytointipäällikkö Terhi Walleniukselta, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi