Pääkirjanpitäjä, Saalasti Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021
Etsimme asiakkaallemme Saalasti konserniin kokoaikaista pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Rooli sopii loistavasti kehittymishaluiselle persoonalle, jolla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja aiempaa työkokemusta vastuullisista kirjanpitäjän tehtävistä. Tarjolla on monipuolinen tehtävä mukavien kollegoiden parissa vakavaraisessa kansainvälisessä konsernissa. Globaalit kierrätys- ja kiertotalousmarkkinat ovat Saalastin kasvun suuntana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian!
KUVAUS
Konsernin pääkirjanpitäjänä toimit pienessä ja ketterässä taloustiimissä vastaten yritysten kirjanpidosta sekä laaja-alaisesti taloushallintoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä tilitoimistojen kanssa, myös kansainvälisesti. Vastaat pääkirjanpidon oikeellisuudesta ja siitä, että tiedot raportoidaan oikein järjestelmään. Roolissasi vastaat tehtäväkentästäsi itsenäisesti ja raportoit talousjohtajalle.

Tarjoamme


* Kannustavan ja toiset huomioivan työkulttuurin
* Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden
* Mukavat kollegat ja vakituisen työn turvallisessa yrityksessä
* Mahdollisuuden osallistua kasvavan yrityksen kehittämiseen
* Lounas- ja virike-edun, sekä kattavan työterveydenhuollon ja -vakuutuksen.

TYÖNKUVA
Pääkirjanpitäjän tehtävässä vastaat Saalasti konsernin kirjanpidosta yrityksen prosessien ja toimintamallien mukaisesti, mutta toivomme että sinulla on valmiuksia kehittää konsernikirjanpitoa ja tuot tullessasi uusia ideoita sekä ajatuksia. Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa seuraavat tehtävät:


* Kirjanpito- ja tase-erittelyt sekä täsmäytykset
* Konserniraportointi
* Kuukauden katkot, varaukset ja jaksotukset
* Kassavirtaennusteet
* Projektilaskutukseen sekä pankkitakauksiin liittyvät tehtävät
* ALV- ja muut viranomaisilmoitukset
* Tilinpäätökset sekä veroilmoitukset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta
* Aiempaa työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä
* Kokemusta tilinpäätöksistä, vero- ja alv-ilmoituksista sekä kansainvälisestä kaupasta
* Hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
* Ajantasaisia IT-valmiuksia
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi näemme osaamisen projekti- sekä varastokirjanpidosta.

Sinua kuvaavat seuraavat ominaisuudet:


* Vahva halu kehittää omaa osaamista
* Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja
* Rohkeus tuoda esiin kehityskohteita sekä tehdä yhteistyötä muiden osastojen kanssa.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Saalasti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Saalasti Oy on vuonna 1945 perustettu perheyhtiö, johon kuuluvat biomassojen käsittelykoneita valmistava Saalasti Finland Oy, eri maissa toimivine tytäryhtiöineen. Saalasti konserni tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia erikoiskoneita ja -palveluita teollisuuden prosesseihin ja rautateille. Tuotteidemme avulla autamme voimalaitoksia tuottamaan puhdasta energiaa, metsäteollisuutta vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kuljetusyrityksiä siirtämään toimintansa rautateille. Saalasti tunnetaan tutkimus- ja kehitystyöstä sekä ainutlaatuisesta teknologiasta, ja monista tuotteista on tullut oman alansa standardeja. Saalastin asiakkaita ovat biomassateollisuuden, energiasektorin, sekä kierrätys-, pakkaus- ja rautatiekuljetusalan yritykset. Rautatiekalustoa valmistava ja huoltava yritys on Teräspyörä Oy, sekä viimeisimpänä konserniin on liittynyt Cross Wrap Oy, joka valmistaa pakkaus- ja purkulaitteita jäte- ja kierrätysteollisuuden toimialoille. Kokonaisuudessaan Cross Wrap:n valmistamia koneita on toimitettu yli 60 maahan, kaikille mantereille Etelämannerta lukuun ottamatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot