(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä / LHJ Group, Forssa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018


LHJ Group -kokonaisuuden muodostavat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy, Suomen Erityisjäte Oy, Suomen Materiaalikierrätys Oy, Suomen Tietoturva Oy ja Cool Finland Oy. Tarjoamme edistyksellisiä kierrätys- ja käsittelypalveluja. Yrityksemme huolehtivat asiakkaan poistuvista materiaalivirroista vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Lopputuotteena syntyy uusioraaka-aineita, energiaa ja turvallisia loppusijoitusratkaisuja. LHJ Groupin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy ja pääkonttorimme sijaitsee Forssassa. Henkilöstömme lukumäärä on noin 95 ja liikevaihtomme on 25 M€.

Haemme taloustiimiimme kehittymishaluista ja toimeen tarttuvaa

Pääkirjanpitäjää

Etsimme kirjanpidon ammattilaista, jolla olisi mielenkiintoa jatkuvasti kehittyä työssään ja pysyä muutoksen mukana. Pääkirjanpitäjänä vastaat suurimman yhtiömme ostolaskuista, kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja veroilmoituksesta. Lisäksi osallistut konsernitilinpäätöksen laadintaan. Käytössäsi ovat modernit työvälineet ja työyhteisömme vahva tuki sekä mahdollisuudet aktiiviseen jatkokouluttautumiseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi) sekä muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä tilinpäätöksineen. Toimintatavaltasi olet oma-aloitteinen ja eteenpäin pyrkivä. Vuorovaikutus ja vastaan tulevien asioiden selvittely yhteistyössä muiden kanssa sujuvat sinulta luontevasti. Kykenet suomen kielen lisäksi kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

Meillä on rento, joustava työyhteisö sekä avoin yrityskulttuuri ja kommunikaatio. Seuraamme avoimin silmin ja mielin jätehuoltoalan kehitystä Suomessa ja kansainvälisesti. Päämäärämme on lisätä jätteen kierrätystä ja hyötykäyttöä ja toteuttaa käsittelytoiminnot ympäristövaikutukset minimoiden.

Jos kiinnostuit, jätä hakemus hakupainikkeen kautta viimeistään 14.8. mennessä. Lisää tietoa meistä löydät sivuiltamme www.lhj.fi/lhj-konserni tai Facebookista www.facebook.com/lhj.fi. Lisätietoja pääkirjanpitäjän tehtävästä saat MPS:n konsultilta Sani Kaajakselta 6.8. klo 14–16 ja 8.8. klo 10–12, puh. 020 746 9453 sekä LHJ Groupin talouspäällikkö Terhi Kaattarilta 9.8. klo 13–17, puh. 040 729 7533.