(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä / kirjanpitäjä
SOK Palveluässä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

SOK Palveluässä on S-ryhmän oma talous- ja palkkahallinnon palvelukeskus. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän yritykset Suomessa. Kehitämme ja tuotamme talouden prosesseja, jotka ulottuvat kaikkiin S-ryhmän toimialoihin. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän. Palvelukeskuksessamme työskentelee 210 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista.

Etsimme nyt joukkoomme kahdeksi vuodeksi, vuoden 2020 loppuun asti, määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen SAP- ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää / pääkirjanpitäjää.
Vastaat nimettyjen asiakasyrityksen kirjanpidosta kokonaisuudessaan. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa ja tukenasi on S-ryhmän organisaation asiantuntijat.

Tehtäviisi kuuluu mm.
-Muistiotositteet ja kuukausijaksotukset
- Varastolaskenta
- Käyttöomaisuus, laskenta ja kirjaukset
- Täsmäytykset ja tarkistukset mm. konserniyhtiöiden tase-erät
- Operatiiviset erät, poikkeavuudet
- Tilinpäätös
- Viranomaisyhteydet

Sinulla on sopiva taloushallinnon koulutus ja työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä SAP-ympäristössä. Aiempi kokemus suurten yritysten ulkoisesta laskennasta on eduksi tehtävässä. Ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden ja osaat hyödyntää tietojärjestelmiä tehokkaasti. Tehtävä edellyttää hyvää Excelin osaamista.

Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimin jäsen ja osaat organisoida ajankäyttösi. Työotteesi on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen kiireen ja muutoksen keskelläkin! Haluat laajentaa osaamista myös operatiivisen laskentaan ja kehittyä ammatillisesti.

Me tarjoamme taloushallinnon osaajalle aidosti monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden perehtyä usean eri liiketoiminta-alueen kirjanpidon lainalaisuuksiin ja kehittyä asiakasvastuulliseksi pääkirjanpitäjäksi saaden käsityksen taloushallinnon kokonaisuudesta Suomen suurimman kaupparyhmän näkökulmasta. Pystymme tarjoamaan myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin ja projekteihin. Mielenkiintoisen toimenkuvan ja mukavien työkavereiden lisäksi saat kattavat S-ryhmän henkilökuntaedut, joista lisää täällä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Carina Viinikka, puhelin 010 76 82026, tavoitettavissa parhaiten keskiviikkona 13.2. klo 9.00-11.00.

Lähetä hakemuksesi keskiviikkoon 20.2.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odota hakuajan loppuun, vaan laita hakemus heti tulemaan!