(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme nyt rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme Helsinkiin Pääkirjanpitäjää. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut rakennusalan tuotteisiin keskittynyt kehittyvä kansainvälinen konserni, joka tuottaa mm. korkealaatuisia sisustuksen viimeistelytuotteita ja julkisivuratkaisuja. Tässä Eilakaislan tuottamasta rekrytoinnista työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Pääkirjanpitäjänä

vastaat konsernin emoyhtiön kirjanpidon tehtävistä kokonaisuudessaan ja toimit vahvassa yhteistyössä taloushallinnon tiimisi kanssa. Työhösi kuuluvat mm. pääkirjanpito, kirjanpidon päivittäiset kirjaukset, reskontra, tilinpäätökset, viranomaisilmoitukset, veroilmoitukset, toiminnanohjausjärjestelmän kehitykseen liittyvät tehtävät ja erilaiset kirjanpidon selvitystyöt. Rakennusalalla toimivan yrityksen kirjanpidon tehtävässä korostuu erityisesti alv-osaaminen ja verotusasioiden vahva tuntemus.

Asiakkaamme toivoo

Sinulta innostunutta ja positiivista tiimihenkeä, sekä aikaansaavaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.  Odotamme sinulta useamman vuoden vahvaa kokemusta ja osaamista monipuolisista kirjanpidon / pääkirjanpidon tehtävistä ja verotusasioista, erityisesti rakennusalalla toimivan yrityksen kirjanpitotehtävien aikaisempi kokemus katsotaan sinulle suureksi eduksi. Odotamme myös, että sinulta löytyy soveltuva taloushallinnon koulutus ja eduksesi katsotaan myös kokemus Digia Enterprise ja Visma Nova järjestelmistä. Työssä tarvitset myös erinomaista suomen kielentaitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi.

Asiakkaamme tarjoaa

sinulle monipuoliset, itsenäiset ja kehittyvät tehtävät, jossa pääset vastaamaan konsernin kirjanpidosta yhdessä mukavan ja ammattitaitoisen taloushallinnon tiimisi kanssa. Kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa kansainvälisessä konsernissa, laadukkaat työvälineet, sekä hyvät työsuhde-edut. Modernit toimitilat sijaitsevat Helsingin Suutarissa.

Olisitko Sinä asiakkaamme etsimä henkilö? Haethan tehtävää pian, sillä työt asiakkaallamme alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 21.1.2020.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö puh. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi