(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen muutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka. Martela on yli 70 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Yhtiöllä on tuotantoa Suomessa ja Puolassa. Päämarkkina-alueitamme Suomi, Ruotsi ja Norja.
Eilakaisla etsii pitkäaikaiselle asiakkaalleen Martelalle pääkirjanpitäjää. Kyseessä on määräaikainen hoitovapaan sijaisuus tammikuulle 2021 saakka.

Tehtävän kuvaus 

Tehtävässäsi hoidat Martela konserniin kuuluvien kotimaisten yhtiöiden juoksevan kirjanpidon, tilinpäätökset ja verotusasiat. Olet osa kuuden hengen ulkoisen laskennan tiimiä ja osallistut myös konsernitilinpäätöksen laatimiseen. Käytössä on Microsoft Dynamix AX 2012-järjestelmä. Konsernin sisäinen kieli on englanti. Tässä positiossa pääset lähietäisyydeltä seuraamaan pörssiyrityksen hallintoa.

Sinä olet

Sinulla on hyvä käytännön työkokemus kirjanpidosta ja hallitset itsenäisesti tilinpäätösten ja tasekirjojen laadinnan sekä viranomaisraportoinnin. Tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja ja haluat kehittää päivittäistä toimintaa niitä hyödyntämällä. Olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja itsenäinen tiimin jäsen. Viihdyt dynaamisessa työympäristössä eivätkä tiukatkaan aikataulut saa sinun keskittymistäsi herpaantumaan, fokustasi katoamaan tai prioriteettejasi hämärtymään. Haluat lisäksi kehittää toimintamalleja yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle

Martela kuuluu alansa johtaviin yrityksiin, jossa työskennellään inspiroivassa ja miellyttävässä työympäristössä. Työsi on itsenäistä, mutta teemme työtä tiimissä ja hyvässä hengessä. Martelassa on pyritty luomaan avoin kulttuuri, jossa pääset tuomaan esiin ideasi ja osallistumaan toimintasi kehittämiseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä.
Hakuprosessista Eilakaislalla vastaa henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi