(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä, FSN Logitics Oy
FSN Logistic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
FSN Logistic Oy
FSN Logistics Oy:llä on 30 vuoden toimintahistoria ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Tänään yli kolmen vuosikymmenen kokemus logististen palveluiden toteuttajana takaa asiakkaalle korkean laadun, tietotaidon ja ratkaisut logististen kokonaisuuksien hallintaan. Lisätietoja meistä löytyy osoitteesta www.fsn.fi
Toimenkuva
Etsimme parhaillaan huipputiimiimme Kokkolaan
PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi sekä teet kirjanpidon useammalle yhtiölle. Raportoit kustannus-, kustannuspaikka- ja bisnesalueseurannat suoraan yritysjohdolle.
Odotamme sinulta
Henkilönä olet analyyttinen ja liiketoimintalähtöinen. Odotamme huolellisuutta sekä itsenäistä ja omatoimista otetta työskentelyyn. Pystyt työskentelemään paineen ja kiireen alla sekä omaat hyvän ongelmaratkaisukyvyn. Olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään itseäsi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankka alan työkokemus. Tunnet jo mahdollisesti Ruotsin, Norjan ja Tanskan ALV käytäntöjä. Logistiikka alan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Työkavereiksesi saat ammattitaitoisen ja huumorintajuisen tiimin, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Haluatko olla mukana menestymässä?
Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen kokkola@vmp.fi viimeistään 24.6.2018. Lisätietoja antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Maria Tainio puh. 040 307 5241 tai maria.tainio@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Maria Tainio, Maria.Tainio@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.06.2018 mennessä.