(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä & Financial Controller
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

PÄÄKIRJANPITÄJÄ & FINANCIAL CONTROLLER

Nykyinen pääkirjanpitäjämme Sari on lähdössä kohti uusia haasteita. Etsimme nyt Sarille seuraajaa, joka iloisella persoonallaan ja ammattitaidollaan kykenee täyttämään hänen saappaansa ja kenties tuo jotain uuttakin osaamista organisaatioomme. Olisitko sinä se oikea, myönteinen ja ihmisläheinen tiimipelaaja?   

 

Mitä pääkirjanpitäjän työ sisältää?  

Etsimme taloustiimiimme kehityskykyistä henkilöä, jolla on vahva ulkoisen laskennan perusosaaminen. Yhdessä esimiehesi talousjohtajan sekä kahden alaisesi, osto- ja myyntireskontran hoitajien, kanssa tuotatte ulkoisen laskennan ja lakisääteisen materiaalin kuukausi- ja vuositasolla. Tehtäviisi kuuluu mm. veroilmoitusten laatiminen, arvonlisäveron täsmäyttäminen ja ilmoittaminen sekä rakentamisen tiedonantovelvollisuuden ilmoittamisesta huolehtiminen. Kirjanpitomme kuukausittainen sulkurytmi on kymmenes työpäivä. 

Johdat ja valvot laskutustamme ja sopimusten toteuttamista. Päivittäinen rahaliikenne ja pankkiasioista huolehtiminen ovat myös yksi vastuualueistasi. Palkkahallintomme sitä vastoin on ulkoistettu ja ei ole tiimisi vastuulla.  

Ulkoinen laskenta vie työajastasi noin 70 %, ja odotammekin sinulta avustavaa panosta sisäiseen laskentaamme. Toimit talousjohtajan työparina kuukausiraportoinnissa ja olet mukana ennusteiden sekä budjettien laadinnassa. Analysoit ja parannat nykyisiä sisäisen laskennan työmenetelmiämme ja osallistut raportointimme kehittämiseen. Tärkeimmät sisäiset sidosryhmäsi ovat osto- ja asiakaspalveluyksikkömme, mutta tiimisi tukee päivittäin tarpeen mukaan koko valtakunnallista myyntiorganisaatiotamme. Toimit myös tarvittaessa talousjohtajan sijaisena.  

Yrityksemme on erittäin edistyksellinen digitaalisten järjestelmien käytössä ja kaikki toimintamme perustuu siihen, että myynti-, tilaus-, toimitus- ja taloushallintoprosessit ovat digitaalisia. Olemme siis paperiton organisaatio. Taloushallinnon järjestelmistä käytössämme ovat ERP Digia Enterprise, Diver-raportointi, Kasperi-käyttöomaisuus, Basware Invoice Ready, Analyste Banking, Analyste CashForecast ja Tabella. Emme kuitenkaan edellytä, että tunnet edellä mainitut järjestelmät. Vahva kokemuksesi vastaavista järjestelmistä antaa hyvän pohjan ja perehdytyksen kautta opit nopeasti myös uudet järjestelmät.  

 

Mitä toivomme sinulta?  

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme, organisaatiotamme ja kollegoitamme onnistumaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.   

Tässä tehtävässä odotamme, että sinulla on korkeakoulutasoinen koulutus (tradenomi/ekonomi) ja pääaineesi on ollut laskentatoimi. Sinulla pitäisi olla ainakin muutaman vuoden työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä onnistuaksesi työssä. Tiedät, että ulkoinen laskenta on vahvuutesi, mutta haluat kehittyä myös sisäisen laskennan osaajana. Aikaisempi esimieskokemus ei ole välttämätöntä, mutta arvostamme sitä.  

Olet vahva Excel-osaaja ja kiinnostunut numeroista sekä ymmärrät asiat numeroiden takana. Kykenet näkemään syy-seuraussuhteita ja ymmärrät taloushallinnon roolin liiketoiminnan tukena. Siedät hyvin rutiineja, mutta haluat myös kehittää omaa ja tiimisi työtä.  

Persoonana olet työhösi vakavasti suhtautuva, ja joustaminen työn vaatiessa on sinulle itsestään selvää. Rauhallinen, analyyttinen ja myönteinen otteesi työhön näkyy myös siinä, millainen esimies olet.  

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin liiketoimintamme rakenne, toimintaprosessimme kuin järjestelmämmekin. Tukenasi ovat esimiehesi, alaisesi sekä koko muu organisaatiomme. 

 

Mitä tarjoamme?  

Pääset työskentelemään menestyvässä, rennossa ja myyntiorientoituneessa organisaatiossa, jolla on sekä yksilölliset että yhteiset tavoitteet onnistua ja jossa onnistumisesi palkitaan.   

Kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun lisäksi olet oikeutettu useisiin muihinkin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista, terveys- ja kuntokartoitukset, hieronta sekä mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissuille.   

 

Kiinnostuitko? 
   
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ke 6.5. ja ma 11.5. klo 9–10, mutta tarvittaessa voit kokeilla soittaa muulloinkin. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi su 17.5. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!