(Poistunut julkaisusta)

PÄÄKIRJANPITÄJÄ / FINANCIAL CONTROLLER
Pohjantähti

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haluatko olla pienen yhtiön suuri palanen? Etsimme nyt Taloushallinnon yksikköön joukkueen täydennystä, kun haussa on

PÄÄKIRJANPITÄJÄ / FINANCIAL CONTROLLER Hämeenlinnan pääkonttorille

vastaamaan Pohjantähden ja siihen kuuluvien tytäryhtiöiden juoksevasta kirjanpidosta, kuukausi- ja osavuosiraportoinnista sekä vuositilinpäätösten laadinnasta. Myös verotukseen liittyvät asiat kuuluvat vastuullesi ja osallistut taloushallinnon muihin päivittäisiin töihin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja it-järjestelmiä ja haluamme asiantuntemuksesi näkyvän myös näissä projekteissa.

Tehtävässä menestymisen kannalta tarpeen on soveltuva kaupallinen koulutus ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, kokemusta konsernitilinpäätöksen laadinnasta, kirjanpito- ja verolain sekä hyvän kirjanpitotavan osaamista. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen ja pysyt aikatauluissa. Koet tärkeänä kehittää toimintaa ja työtapoja, ja kiinnostuksesi ulottuu myös järjestelmien ja digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Hallitset taloushallinnon ja MS Officen työkalut hyvin. Kokemus taloushallinnon ohjelmista mm. Sonet, Rondo, OpusCapita, Power BI on tehtävässä eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin kielen taito on etu.  Positiivinen ja asiakaslähtöinen ajattelu, itsenäinen työote sekä sujuva viestintä ja tiimityöskentelytaidot edistävät tuloksellisuutta tässä työssä.

Odotamme sinulta riittävästi tehtävään liittyvää kokemusta, mieluiten finanssisektorilta. Ymmärrät myös verotusta ja sinulla on kykyä tulkita ja soveltaa vakuutusyhtiöitä koskevaa sääntelyä. Seuraat alan kehitystä proaktiivisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa sekä rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Ripa Pasanen, ripa.pasanen@targetheadhunting.fi p. 045 6952495. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksen kera 9.10. mennessä täyttämällä sähköinen lomake Targetheadhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi