(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä / Financial controller
Terramare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sinua toimeen tarttuva

Pääkirjanpitäjä / Financial controller

vahvistamaan taloustiimiämme Helsingin Lassilaan. Vastaat tehtävässäsi yhtiön ulkoisesta laskennasta, pääkirjanpidosta ja viranomaisraportoinnista. Tehtäväkenttääsi kuuluvat perinteisten kuukauden vaihteen tehtävien lisäksi tilinpäätösten tekeminen, verolaskelmien ja veroilmoitusten laatiminen. Lisäksi osallistut konserniraportointiin ja  talouden prosessien kehittämiseen. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta, esim. KTM:n tai tradenomin tutkintoa
  • noin 5 vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
  • vankkaa kirjanpitolain ja verotuksen osaamista
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • hyvää paineensietokykyä aikataulusidonnaisten tehtävien parissa.

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee kokemus konsernilaskennasta sekä ennakkoluuloton suhtautuminen uusiin tietojärjestemiin ja työkaluihin.

Tarjoamme sinulle mutkattoman ja kehittyvän työyhteisön, viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä vakaan ja vakituisen työpaikan kansainvälisessä ympäristössä.

Kerro kiinnostuksestasi jättämällä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ti 19.3.2019. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Accountor HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ke 13.3. klo 10-11 ja pe 15.3. klo 14-15.