(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Espoo
EKE-Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019
EKE-Yhtiöt on suomalainen perheomisteinen monialakonserni, jonka toimialoja ovat asuinalue- ja toimitilarakennuttaminen, toimitilavuokraus sekä junien älyjärjestelmät. Konsernin emoyhtiö on EKE-Finance Oy, joka huolehtii konserniyhtiöiden rahoituksesta ja tarjoaa hallinnollisia tukipalveluita tytäryhtiöille. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Muut toimistomme sijaitsevat Pietarissa, Tallinnassa, Riiassa, Lontoossa ja Shanghaissa. Junien älyjärjestelmiä kehittävällä EKE-Elektroniikka Oy:lla on projekteja Australiassa, Aasiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Asiakasyrityksemme EKE-Finance Oy (EKE-Yhtiöt) hakee yhteistyössä kanssamme kehityshaluista pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaat junien tietojärjestelmiä valmistavan tytäryhtiömme EKE-Elektroniikka Oy:n kirjanpidosta tilinpäätöksineen, ALV-asioista sekä veroilmoitusten laadinnasta. Monipuolinen kansainvälisen verotuksen tuntemus on tehtävän hoidon kannalta tärkeää. Vastuullasi ovat myös kuukausittaiset ja vuosittaiset viranomaisilmoitukset sekä osto- ja myyntireskontrien hoito, maksatus sekä laskutus. Yrityksessä ovat käytössä Microsoft NAV, Basware InvoiceReady ja Basware-maksuliikennejärjetelmä, joiden käyttötaito on eduksi tehtävässä. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hyvää Excel-taitoa.

Toivomme sinulta

Sinulla on vankka kokemus vastaavista tehtävistä kansainvälisen kaupan alalla toimivassa yrityksessä ja tehtävään soveltuva koulutus. Tulet toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Olet ammattitaitoinen, organisointikykyinen ja tarkka henkilö, jolla on vastuuntuntoinen ja joustava asenne työhön. Olet myös kiinnostunut tehtävään kuuluvien työtapojen kehittämisestä. Henkilönä olet reipas, yhteistyökykyinen ja avoin sekä sinulla on positiivinen elämänasenne.
EKE-Finance Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.
Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ti 6.8. klo 9-10 ja ke 14.8. klo 13-14 rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 19.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.