(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä - Espoo
Hahle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Hahle-ryhmä on suomalainen kalustealan toimija ja kokonaisvaltaisten säilytysratkaisujen tarjoaja. Laaja valikoima koostuu kotimaisista tuotteista ja laadukkaista eurooppalaisista tarvikkeista. Laadukkaat materiaalit ja jatkuva tuotekehitys takavat sen, että voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.Hahle-ryhmän tarina alkaa jo vuodesta 1964, jolloin Hahle Oy (Espoo) aloitti toimintansa huonekaluteollisuuden tarviketoimittajana, markkinoijana ja maahantuojana. Vuonna 2019 ryhmään kuuluu työtasoistaan ja säilytysjärjestelmistään tunnettu Ecolamin tehdas (Polvijärvi), kalusteovivalmistaja Josadoor Oy (Kangasniemi), kylpyhuoneratkaisuja ja keittiöaltaita tarjoava Otsoson Oy (Outokumpu) ja maamme johtava valaisimien valmistaja ja suunnittelija M-Light Oy (Kerava ja Muurame). Baltian markkinoilla Hahle-ryhmää edustaa Hahle Eesti Oü. Konsernin liikevaihto on noin 40 M€ ja työllistämme 200 henkilöä ympäri Suomen.
Etsimme yhteistyössä asiakkaallemme Hahle Group Oy:lle pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Espoon Kauklahteen. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin jo kesäkuun aikana.

Tehtäviisi kuuluvat

Pääkirjanpitäjänä huolehdit monipuolisista taloushallinnon tehtävistä emo- ja tytäryhtiölle. Vastuullesi kuuluu ostolaskujen tiliöinti ja käsittely, kirjanpito, tilinpäätökset, ALV-ilmoitukset, verottajalle tehtävät ilmoitukset ja muu monipuolinen raportointi. Taloushallinnossa on käytössä muun muassa Basware- ja Enterprise-taloushallinnonjärjestelmät. 

Toivomme sinulta

Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja joustava. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja hoidat työsi huolellisesti ja olet vastuuntuntoinen työtäsi kohtaan. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kotimaisessa kalustealan yrityksessä, mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä joustavat työajat. Hahle-ryhmässä kannustetaan positiiviseen ja avoimeen ilmapiiriin, eikä tunneta turhia hierarkioita.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten tiistaina 7.5. klo 14.30-15.30 ja torstaina 16.5. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 20.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.