(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä, Chief Accountant
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haluatko mukaan rakentamaan Pohjoismaissa toimivaa teknologia-alan pörssiyritystä?

Jatkamme tänäkin vuonna työtämme yhtenä Pohjoismaiden kärkiyrityksenä digitalisaation ja ketterämpien ohjelmistoratkaisujen mahdollistajana. Tähän kasvutarinaamme haemme nyt lisävahvistusta uudesta Pääkirjanpitäjästä (Chief Accountant) pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan.

Pääkirjanpitäjä (Chief Accountant)

Tehtävissäsi vastaat kokonaisvaltaisesti Innofactor -konsernin kirjanpidosta

Tarkemmin työtehtäväsi pitävät sisällään:

 • konsernin ulkoinen laskenta (Financial Accounting), sisältäen mm. emo- ja tytäryhtiöiden kirjanpidon valvonnan, konsolidoinnin, tilinpäätökset, ja osavuosikatsaukset IFRS:n ja Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaisesti
 • viranomaisraportointi
 • sisäisessä laskennassa (Management Accounting) avustaminen yhteistyössä konsernin Business Controllereiden kanssa
 • treasury ja rahoitusriskienhallinta yhteistyössä konsernin talousjohtajan kanssa
 • kotimaisten emo- ja tytäryhtiöiden veroasiat
 • toiminnan ja prosessien kehittäminen
 • konsernitalouden ohjeistuksen kehittäminen sekä jalkauttaminen.

Tehtävässäsi raportoit konsernimme talousjohtajalle (CFO) Markku Puolanteelle. Tulet työssäsi toimimaan kansainvälisessä työympäristössä yhdessä NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla päälistatussa modernissa, digitaalisessa yrityksessä.

Oikea henkilö

Sinulta löytyy jo pitkän linjan kokemusta vaativien kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävien hoitamisesta konserniympäristössä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi rahoituksen, laskentatoimen tai taloushallinnon alueelta, mutta enemmän arvostamme rautaista ammattitaitoa yrityksen talouden eri osa-alueiden hallinnasta, erityisesti kirjanpidon osalta. 

Henkilönä olet suunnitelmallinen, toimeen tarttuva, luotettava ja helposti lähestyttävä kollega. Osaat pitää pitkän ajan tavoitteet kiikarissa ja työskennellä myös ajoittain nopeastikin muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluat sparrata ja tukea tiimiläistesi kasvua, sekä kehittää itsesi lisäksi myös talousyksikkömme toimintamalleja ja työn tekemistä vieläkin jouhevammaksi. Koska toimimme pohjoismaisessa työympäristössä, tulisi sinulta löytyä sujuvat taidot kommunikoida kollegojesi kanssa suomen lisäksi myös englanniksi.

Lisäksi eduksesi on, jos sinulta löytyy jo osaamista jostakin seuraavista alueista: 

 • pörssiyritykselle tyypillisistä taloushallinnon erityispiirteistä
 • toiminnasta pohjoismaisessa tai muuten kansainvälisessä ympäristössä
 • IT-alan yrityksistä tai vähintään muusta palvelualan toimijasta
 • moderneista taloushallinnon järjestelmistä ja niiden kehittämisestä, erityisesti Microsoft Dynamics AX -osaaminen katsotaan eduksi.

Miksi hakea meille?

Innofactor on ammattilaisten yhteisö, jota leimaavat vapaus ja vastuunotto. Uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn työskennellä itsenäisesti, joka näkyy päivittäisessä tekemisessämme kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia, uusia ratkaisuita omaan työhömme. Taloushallinnon tiimistämme löytyy osaamista aina seniorimaista tekijästä harjoittelijaan ja liiketoiminnan haasteita ratkotaan tiiviissä yhteistyössä oman tiimin lisäksi Pohjoismaissa toimivien kollegojen kanssa. Yhteinen intressimme on kehittää oman osaamisemme lisäksi taloushallinnon prosessejamme pohjoismaisessa perspektiivissä entistä paremmiksi.

Tehtävässäsi tulet olemaan osana IT-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa. Kiinnostavan tehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet ja mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!

Kiinnostuitko?

Kerro meille 22.9.2019 mennessä urasivujemme kautta, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus taloustiimiimme. Kerrothan hakemuksessasi myös koska voisit aloittaa työt uusissa saappaissasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä kertoo lisää talousjohtajamme Markku Puolanne, markku.puolanne@innofactor.com tai 040 069 4114 ke 11.9. klo 8.00-10.00, pe 13.9. klo 8.00 - 10.00 tai ja ma 16.9. klo 16.00 - 17.00 välillä.