(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä-Chief Accountant
Poolia Suomi Oy / Nordic Morning Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Nordic Morning Group

Nordic Morning -konsernissa työskennellään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden hyväksi. Ratkaisumme tuottavat erinomaisia asiakaskokemuksia sekä lisäävät kasvua ja asiakastyytyväisyyttä. Konsernissa on kolme liiketoiminta-aluetta. Nordic Morning keskittyy datalähtöiseen markkinointiin ja palvelumuotoiluun. Edita Prima tuottaa monikanavaisen asiakasviestinnän ratkaisuja ja kattavia painopalveluja. Edita Publishing kehittää tietoratkaisuja ja on oppimisen kumppani. Nordic Morning -konserni toimii pääosin Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa. Konsernissa on 600 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2016 oli 103,4 miljoonaa euroa.

Esittely

Etsimme kasvussa olevalle asiakkaallemme Nordic Morning-konsernille Helsingin Kalasatamaan erinomaisten metroyhteyksien varrelle

Pääkirjanpitäjä/Chief Accountant

tehtävään henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Nordic Morning -konserni on keskittänyt Suomen ja Ruotsin yhtiöidensä kirjanpidot pohjoismaiseen taloushallinnon palvelukeskukseen Helsinkiin. Yritys muutti joulukuussa 2017 uusiin toimitiloihin Kalasatamaan.

Tehtävään kuuluu suomalaisten ja ruotsalaisten yhtiöiden kirjanpitoa tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen sekä reskontrien, matkalaskujen ja maksuliikenteen hoitamista.

Edellytykset

- sinulla on muutaman vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
- olet tilinpäätöstaitoinen
- asiakaslähtöisyys ja hyvät tiimityötaidot luovat pohjan menestymiselle tehtävässä
- suomen ja englanninkielen taito, lisäksi suuri plussa, jos hallitset ruotsinkielen

Edut

Nordic Morning-konserni tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana pohjoismaisessa jatkuvasti kehittyvässä viestintäkonsernissa ja sen palvelukeskuksessa, mahdollisuuden työskennellä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä sekä pohjoismaisen organisaation taustatuen tehtävien menestykselliseen hoitamiseen.

Lisätiedot

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Poolia Suomi Oy Arja Kuntsi-Sinkkonen Key Account Manager HR. Haethan tehtävään ilmoituksen ohjeiden mukaan. Haastattelut aloitetaan heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".