(Poistunut julkaisusta)

PÄÄKIRJANPITÄJÄ (Chief accountant), Jyväskylä tai Helsinki
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
NORIAN mahdollistaa taloushallinnon eri osa-alueiden yksinkertaistamisen noin 2 000:lle yritykselle Pohjois-Euroopassa, Saksassa ja Puolassa. Kokeneet taloushallinnon ja automaation asiantuntijamme ovat henkilökohtaisesti tavoitettavissa ja tukevat asiakkaitamme menestymään.

NORIAN on palvellut liikeyrityksiä kahdenkymmenen vuoden ajan, investoiden palvelujen parantamiseen, palkaten alan huippuammattilaisia ja hyödyntäen uusinta teknologiaa. Yhtiömme laajaan osaamisalueeseen kuuluu myös Intelligent Automation by NORIAN, joka on yksi johtavista pohjoismaisista robottiprosessiautomaatiotoimittajista.

NORIAN työllistää 550 ammattilaista kuudessa maassa. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa, Norjassa, jonka lisäksi meillä on useita toimipisteitä merkittävissä pohjoiseurooppalaisissa, puolalaisissa ja saksalaisissa kaupungeissa. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä. Lisätietoja osoitteessa www.norian.fi.

Oletko ratkaisuhakuinen taloushallinnon ammattilainen? Haluatko edetä urallasi? Oletko valmis kohtaamaan automaation? Meillä voi olla paikka juuri sinulle!

Etsimme parhaillaan

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ (Chief accountant)

vahvistukseksi Jyväskylän tai Helsingin toimipisteeseen.

Tuotamme monipuoliselle asiakaskunnallemme laadukkaita taloushallinnon ulkoistamisratkaisuja nykyaikaista teknologiaa ja automatisoituja prosesseja hyödyntäen. Asiakas, ammattitaito ja automaatio ovat meille tärkeitä. Tällä hetkellä etsimme joukkoomme kokenutta kirjanpitäjää, jolla on halu kehittyä ja kasvaa urapolkujemme mukaisesti joko Palvelupäällikön tai Asiantuntijan rooliin.

NORIAN:n pääkirjanpitäjänä vastaat nimettyjen asiakasyritysten kirjanpidon laadusta ja viranomaisraportoinnista. Olet tärkeä osa asiakkaan palvelutiimiä ja pidät huolta sovituista aikatauluista. Olet merkittävässä roolissa palvelujen ja raportointiratkaisujen kehittämisessä. Pääkirjanpitäjänä työskentelet kansainvälisen palvelutuotannon keskiössä ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Meistä olisi hienoa, jos tunnistat itsestäsi seuraavia ominaisuuksia.

Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Sinulla on useamman vuoden kokemus pääkirjanpitäjän tehtävistä. Pidät tarkkuutta ja täsmällisyyttä itsestään selvänä asiana. Sinulla on kykyä toimia kansainvälisessä organisaatiossa ja otat mielellään vastaan uusia haasteita. Haluat kasvattaa osaamistasi. Microsoft Office -ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Englanninkielen päivittäinen käyttö työtehtävissä sujuu sinulta luontevasti. Innostut uusista asioista. Olet itsenäinen, järjestelmällinen, analyyttinen ja proaktiivinen. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot.

Mikäli hallitset Microsoft Navision -järjestelmän tai sinulla on erityisosaamista eri järjestelmien välisistä integraatioratkaisuista, olet ehkä se helmi, jota etsimme!

Meillä Norianilla on hyvät mahdollisuudet edetä uralla ja laajentaa osaamista oman koulutuspolkumme, Norian Academyn avulla. Meillä pääset mukaan kasvavaan, globaaliin organisaatioon, kehittyneimpien taloushallinnon järjestelmien ja automaatioratkaisujen pariin. Meille työssä viihtyminen on tärkeää. Panostamme työhyvinvointiin ja autamme parhaamme mukaan sovittamaan työ- ja vapaa-ajan etätyömahdollisuudella sekä joustavilla työajoilla.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 29.10. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Pääkirjanpitäjä, Jyväskylä / Helsinki" -kautta.

Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Työtehtävä täytetään heti, kun sopiva tekijä löydetään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen puh.050 300 4372.