(Poistunut julkaisusta)

PÄÄKIRJANPITÄJÄ (CHIEF ACCOUNTANT), Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Q-Park Finland Oy on yksi Euroopan suurimmista pysäköintialan yrityksistä. Q-Park merkitsee laatua pysäköintipalveluissa; pysäköintitilamme ovat hyvin valaistuja, puhtaita ja turvallisia. Sen lisäksi ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme on asiakkaidemme käytettävissä niin pysäköintilaitoksissa kuin asiakaspalvelussakin. Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.q-park.fi.

 

Haemme Q-Parkille pääkirjanpitäjää kokopäivätyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Q-Parkin työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi vastaat  kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista itsenäisesti, täsmällisesti ja aikataulussa. Pääkirjanpitäjä on merkittävässä roolissa kuukausiraportoinnissa ja on avainasemassa raportoinnin oikeellisuuden varmistamisessa. Osallistut myös kirjanpidon ja taloushallinnon työtapojen ja käytänteiden kehittämiseen. Tehtävässäsi raportoit talouspäällikölle. 

Tehtäviisi kuuluu:

- vuositilinpäätökset
- veroilmoitukset
- laskujen maksuerien valmistelu ja jaksotukset
- kuukausitilinpäätökset, vastaat myös juoksevan kirjanpidon oikeellisuudesta
- Finance Managerin sijaistaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- monipuolista kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnon tehtävistä 
- soveltuvaa koulutusta
- tilipäätöstaidon katsomme eduksi
- kattavaa Excel-osaamista ja aiempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä tehokkaasti
- sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja omatoimisuutta
- positiivista asennetta työhön

Tarjoamme tehtävään vaadittavan perehdytyksen, hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät työtilat keskeisellä sijainnilla. Työntekijänämme pääset näköalapaikalle jatkuvasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi..

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.