(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä asiakasyritykseemme
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Etsimme kansainväliselle asiakasyrityksellemme

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ.

Työpisteesi sijaitsee Tampereella. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävässä vastaat asiakasyrityksemme nimettyjen konserniyhtiöiden kirjanpidosta ja raportoinnista sovitussa aikataulussa. Osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin ja teet tiivistä yhteistyötä organisaation sisäisten sidosryhmien, kuten sisäisen laskennan kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (kuten tradenomi tai ylempi korkeakoulututkinto laskentatoimesta) sekä vankkaa osaamista ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vahvojen IT-taitojen (Excel ja raportointityökalut) ohella englannin kieli on välttämätön kansainvälisessä ympäristössä toimimiseen.
Työpersoonaltasi olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen toimija varustettuna aktiivisella otteella sekä hyvillä tiimi- ja yhteistyötaidoilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa kirjanpidon tiimiä ympäristöön, jossa osaamistasi arvostetaan. Saat vastuullisten tehtävien tueksi ammattitaitoisen tiimin ja mahdollisuuden kehittää osaamista edelleen.

Mikäli tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uudet haasteet kansainvälisen organisaation tehtävissä kiinnostavat, kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Voit rekisteröityä hakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja jättää hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli haluat kysyä tehtävästä tai haun etenemisestä voit olla Adeccolla yhteydessä: Mira Perttulaan puh. 050 4444 418, mira.perttula@adecco.fi tai Anna-Leena Mustoseen puh. 050 3869 112, anna-leena.mustonen@adecco.fi.
Tehtävä täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti.