(Poistunut julkaisusta)

Pääkirjanpitäjä (Accountant)
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Esittely

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle laaja-alaiselle, tunnetulle kansainväliselle sekä arvostetulle asiakkaallemme monipuolista ja toimeen tarttuvaa

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ (Accountant)

Tehtävän aloitus on pikainen, toiveena jo heinäkuun lopussa ja kesto helmikuun 2020 alkuun.

Työtehtävät

Toimenkuvasi koostuu kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, vero- ja alv-ilmoitusten laatimisesta sekä viranomaisraportoinnista. Itsenäinen tilinpäätöstaito ei ole ehdoton edellytys, mutta prosessin ymmärrys tulee olla. Tiimissä on vajaa 10 kollegaa, jokaisella vastuu omasta /omista yhtiöistä. Koko taloushallinnon palvelukeskuksessa asiantuntijoita on noin 60-70 hlöä.

Edellytykset

Henkilöltä toivomme vahvaa taloushallinnon osaamista erityisesti ulkoisesta laskennasta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, sekä joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä vaihtelevissa talouden tilanteissa.

SAP:n tai muun vastaavan ERP:n käyttökokemus on iso etu. Käytössä on myös Cognos Controller. Sujuvan suomen ja kohtuullisen englannin kielen osaaminen tulee olla.

Ennen kaikkea arvostamme joustavaa ja ennakkoluulotonta sekä myönteistä asennetta ja erinomaisia tiimitaitoja.

Edut

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kartuttaa osaamistasi ja saada monipuolista ja arvokasta kokemusta taloushallinnon vaihtelevista tehtävistä arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter