(Poistunut julkaisusta)

Pääkäyttäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme Helsingin tai Lahden toimipisteeseen osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä

 

Pääkäyttäjää


Tehtävässä toimit tukena ja yhteyshenkilönä järjestelmiä käyttävien henkilöiden ja sovellustuen välillä sekä osallistut käyttöönottoprojekteihin yhteistyössä asiakkaiden ja muiden taloushallinnon osaajien kanssa. Pääkäyttäjä on keskeisessä roolissa kehittämässä ja valvomassa sähköisen taloushallinnon prosessien toteutumista sekä asiakkaiden kouluttamista.

Olet kiinnostunut tietotekniikasta ja autat mielelläsi muita järjestelmiin liittyvissä asioissa. Tunnet kirjanpidon koukerot ja hallitset ainakin yhden taloushallintojärjestelmän erinomaisesti. ProCountor-järjestelmän tuntemus on etu.

 

Tarjoamme työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia. Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.


Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa projekti- ja koulutustaidot sekä hyvä asiakaspalvelukyky. Arvostamme aktiivista otetta työhön, systemaattisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”. Suomen kielen lisäksi englannin kielen osaaminen on etu. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta.


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Vertanen, p.040 758 8244, pe 9.3. klo 8-9 ja ma 12.3. klo 8-9.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.3.2018 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.