(Poistunut julkaisusta)

Pääkäyttäjä, Stanley Security Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvontaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa Stanley Black & Deckerin omistamaa globaalia Stanley Security Solutionsia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

Haemme asiakkaallemme, Stanley Security Oy:lle Helsingin Vallilan toimipisteeseen

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ PÄÄKÄYTTÄJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan vuokratyösuhteeseen. Työssäsi pääset suorittamaan asiakkaiden pääkäyttötoimeksiantoja ja raportoida niiden etenemisestä asiakkaille. Tällaisia toimeksiantoja voi olla esimerkiksi uusien henkilötietojen päivittäminen järjestelmään, työaikojen leimojen korjaaminen ja kulkulupien tekeminen. Työ vaatii erinomaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja tavoitteena on saavuttaa asiakkaiden sataprosenttinen luottamus Stanley Securityyn.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa. Pääkäyttäjien tiimin koko on 4 henkilöä ja toimistossa pääkäyttäjien lisäksi on myös ohjelmistojärjestelmien asiantuntijoita, joten hankalan tilanteen tullen myös apu on lähellä. Olisitko sinä juuri meidän hakemamme tekijä tehtävään?

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja suomen kielen taitoa

- Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja valmiuksia tiimityöhön


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa

- Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen työhön

- Päivätyön joustavilla työajoilla

- Kilpailukykyisen palkkauksen


Arvostamme

- Englannin kielen osaamista

- Aiempaa kokemusta vastaavista toimistotehtävistä tai turvallisuusalalta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi