(Poistunut julkaisusta)

Pääkäyttäjä (Mepco) Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on alallaan tunnettu suomalainen yritys. Etsimme nyt heille talousosaston tiimiin osaajaa nimikkeellä

PÄÄKÄYTTÄJÄ (MEPCO) Tampereelle

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa yhteydenpito ja työskentely palveluntarjoajan kanssa sekä ohjelman opastus, testaus ja valvonta. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Vahvaa testauskokemusta ja ymmärrystä
* Kokemusta projektien vetämisestä
* Järjestelmäympäristön tuntemusta
* Palkkahallintoon liittyvän lainsäädännön, kuten työsopimuslain hyvää tuntemusta
* Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
* Vahvaa Mepco -osaamista

Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan työntekijätyytyväisyyteen ja työntekijöiden työhyvinvoinnista halutaan pitää hyvää huolta. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle innostavan työympäristön lisäksi kattavan perehdytyksen, tehokkaat ja ergonomiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Sinua on vastassa joukko mahtavia ja ammattitaitoisia kollegoita, jotka odottavat jo innolla näkemistäsi.

Kerro siis meille pikimmiten lisää osaamisestasi ja käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Pääkäyttäjä (Mepco) Tampereelle.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit osoittaa tiedustelut konsultillemme Inga Koivumäelle osoitteeseen inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713 (arkisin klo 9.00-16.00).