Pääinsinööri, konetekniikka
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

KONETEKNIIKAN PÄÄINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt konetekniikan pääinsinööriä projekti - ja asiantuntijatehtäviin.

Osallistut uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme voimalaitosyksikön mekaanisten komponenttien kehitystehtäviin. Vastaat käyttöönotettavan ja käyvien laitosyksiköiden koneteknisistä vaatimuksenmukaisuuksista sekä lyhyellä että pitkällä ajalla. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi laitosyksiköiden tekniset selvitykset, vaatimustenmukaisuuden arvioinnit sekä muutostöiden ja uudishankkeiden arvioinnit yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?
 
Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin koulutus, koneinsinöörin tutkinto tai vastaava koulutus sekä riittävä työkokemus konetekniikan alalta. Laaja-alainen konetekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä haluat kehittää itseäsi. Tehtävässä on myös mahdollisuus kehittyä tiiminvetäjän tehtäviin. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 
 Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
 Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Erkki Pulkkinen, puh. (02) 8381 6858.
 
 Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312942
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Erkki Pulkkinen (erkki.pulkkinen (a) tvo.fi)
  • Puhelin: (02) 8381 6858
  • Sijainti: Eurajoki