(Poistunut julkaisusta)

Paahtimokoordinaattori
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Asiakasyrityksemme Mokkamestarit Oy on vuonna 1990 perustettu erikoiskahvien asiantuntija ja pioneeri Suomessa. Yrityksessä luotetaan käsityöhön ja korkeaan laatuun. Kahvi paahdetaan käsityönä omassa kahvipaahtimossa Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Mokkamestareilla on myös oma kahvi- ja teemyymälä Tampereen Verkatehtaankadulla. Yritys työllistää n. kymmenkunta henkilöä.

“Kahvipaahtimo, joka syntyi puhtaasti rakkaudesta, rohkeudesta ja seikkailumielestä haluaa välittää samaa intoa suomalaisille kahvinystäville."

Etsimme nyt Mokkamestareiden ammattitaitoiseen joukkoon uutta avainpelaajaa kehittymään monipuolisiin kahvinjalostusalan työtehtäviin nimikkeellä

PAAHTIMOKOORDINAATTORI

Toimenkuva on monipuolinen ja koostuu useista eri tehtävistä paahtimolla: asiakaspalvelu tehtaanmyymälässä, tilaustenkäsittely, vastaanotto- ja lähettämötehtävät, päävastuu tuotannon koneista ja laitteista (esim. tarroitus- ja pakkauskoneet) sekä pakkaamistyöhön osallistuminen ja pakkaustyön koordinointi.

Toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut kahvialasta. Olet innokas opettelemaan uuden ammatin ja kahvialaan liittyvää tuotetietoutta, joka on asiakaspalvelun ja koko tehtävässä menestymisen ehdoton edellytys. Työkaverisi toivovat sinun olevan huumorintajuinen, positiivinen ja vastuullinen kollega, joka pystyy toimimaan myös hektisessä työympäristössä. Kansainvälisestä toiminnasta johtuen englannin kielen tulisi olla sujuvaa. Työympäristö on savuton.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen työtehtävään. Kehittymistäsi tuetaan ja kahvialan osaamisen karttuessa saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden osallistua luovuuteen kannustavassa ilmapiirissä yrityksen kehittämiseen ja tietty oman ammattitaitosi vahvistamiseen. Yrityksessä kaikki työntekijät osallistuvat barista -koulutukseen ja viikottaisiin cupping -tilaisuuksiin, jolloin pääset maistelemaan maailman parhaita kahvi- ja teelaatuja.

"Valikoimassamme eettisesti ja kestävästi tuotetut kahvit ovat aina olleet merkittävässä osassa. Mokkamestareiden kahveista suuri osa on luomua, Reilun kaupan -kahvia tai muutoin eettisesti tuotettua alkuperää. Mokkamestareiden kahvit pakataan osittain biologisesti hajoaviin pakkauksiin."

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta kahvikulttuuria Suomeen?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - PAAHTIMOKOORDINAATTORI. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Stenman P. 0400 174 485 tai www.linkedin.com/in/stenmanmika.