Päähitsauskoordinaattori Ab A. Häggblom Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Ab A. Häggblom Oy on alamme markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisestikin merkittävä konepaja-alan toimija. Olemme johtavia telaketjusovellusten ja erikokoisten kauhojen valmistajia Pohjois-Euroopassa. Huolto- ja elinkaaripalvelumme pitää asiakkaidemme koneet ja laitteet huippukunnossa. Kotimaan markkinajohtajuuden siivittämänä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin. Pitkä kokemus, vahva osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö, kansainvälinen verkostoituminen sekä tinkimätön palveluasenne takaavat asemamme myös tulevaisuudessa. Lisätietoja yrityksestä www.haggblom.fi

Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittämään ja oppimaan uutta?

Haemme Ab A. Häggblom Oy:n palvelukseen Kokkolaan tai Kalajoelle

PÄÄHITSAUSKOORDINAATTORIA

Vastaamaan Häggblomin hitsausprosessin kehittämisestä sekä hitsauksen laatujärjestelmän ISO 3834-2:2005 ylläpidosta ja kehittämisestä. Päähitsauskoordinaattori huolehtii työnjohtajien työn tukemisesta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä Häggblomin suunnittelijoiden kanssa, mahdollistaen näin laadukkaan hitsausprosessin tuotannon aikana.

Päähitsauskoordinaattorin tehtäviin liittyy läheisesti myös koko yhtiön laadunhallinta ja ISO 9001:2015 johtamisjärjestelmä. Tarvittaessa ja osaamiseen pohjautuen voimme yhdistää tehtäväkuvaukseen myös koko yhtiön laadunhallinnan ja kehittämisen tehtävät.

Odotamme tehtävään soveltuvaa hitsausalan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä, vähintään IWS pätevyyttä sekä hitsausprosessin ja menetelmien käytännön tuntemusta. Olet jämäkkä, toimeen tarttuva ja omaat erittäin hyvän organisointikyvyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hallitset dokumentaation ylläpitämisen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lujista- ja kulutusteräksistä sekä levyrakenteista.
IWT tai IWE tutkinto on vahva etu.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
                     - vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja nykyaikaiset toimitilat
                     - mahdollisuuden kehittää tuotannon toimintojamme ja omaa osaamista
                     - urakehitysmahdollisuudet, ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
                     - tarvittaessa koulutuksen esimerkiksi IWE tutkintoon

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512014
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kalajoki